Tesla thekson avantazhet e veçorisë së nisjes së planifikuar

foto

Tesla nuk përdor reklama tradicionale, por kompania përdor strategji marketingu. Midis këtyre janë video që nxjerrin në pah disa nga veçoritë dhe funksionet kryesore të automjeteve të saj. Këto përfshijnë veçori ndryshe të vogla si Nisja e planifikuar.

foto

Dhe së fundmi, Tesla postoi një video të re në kanalin e saj zyrtar në YouTube, duke treguar avantazhet e funksionit të nisjes së planifikuar të automjeteve të saj. Kjo i lejon Teslas të ketë një kohë të caktuar kur ata janë gati për t’u drejtuar.

foto

Kjo do të thotë që përpara kohës së planifikuar të nisjes, një Tesla do të llogariste se kur duhet të fillojë të parakushtojë baterinë dhe se si mund të optimizojë karikimin e saj. Kjo siguron që karikimi të përfundojë përpara kohës së caktuar të nisjes së automjetit.

Funksioni gjithashtu ngroh paraprakisht kabinën, timonin dhe sediljet e automjetit. Kjo është shumë e përshtatshme dhe siguron që shoferët dhe pasagjerët të jenë sa më të rehatshëm që të jetë e mundur sapo të hyjnë në makinë.

Tesla theksoi se sa e lehtë ishte përdorimi i nisjes së planifikuar në videon e saj të shpërndarë së fundmi. “Vendosni kohën tuaj të nisjes në aplikacionin Tesla. Me nisjen e planifikuar, automjeti juaj karikon gjatë orëve jashtë pikut, duke e mbajtur tarifën të lartë dhe faturën e energjisë elektrike të ulët. Ai gjithashtu ngroh paraprakisht kabinën, timonin dhe sediljet tuaja,” vuri në dukje Tesla.

Komentet në videon e shpërndarë së fundmi nga Tesla sugjerojnë se Nisja e planifikuar është një veçori shumë e mirëpritur dhe e vlerësuar, me disa pronarë të automjeteve elektrike që deklarojnë se funksioni është jashtëzakonisht i dobishëm gjatë dimrit. “Të zgjohesh në një ditë të ftohtë dhe të shohësh të gjithë fqinjët duke derdhur ujë dhe duke shpërthyer tifozët e tyre ndërsa Tesla është plotësisht e shkrirë dhe e ngrohtë para se të ngrihesh nga shtrati është fjalë për fjalë një veçori që të ndryshon jetën. Faleminderit, Tesla”, shkroi një pronar EV.

Ja se si të përdorni Nisjen e planifikuar sipas faqes zyrtare të Teslës.

“Kur shfaqet Nisja e planifikuar, prekni Programi për të caktuar orarin ditore kur dëshironi që Modeli 3 të jetë gati për të drejtuar makinën. Specifikoni një orë, më pas prekni Cilësimet për të aktivizuar një ose të dyja veçoritë e mëposhtme të nisjes. Kur lidhet me karikimin jashtë pikut të aktivizuar, automjeti merr energji për pak kohë (mund të dëgjoni klikim) për të llogaritur kohën e nevojshme të fillimit të karikimit.

“Pasi të keni specifikuar cilësimet e dëshiruara, prekni Set. Ekrani me prekje tregon kohën tuaj të planifikuar të nisjes.

“Kondicionimi paraprak ngroh baterinë për performancë të përmirësuar dhe siguron një klimë të rehatshme të kabinës në kohën e caktuar të nisjes.”