TV OLED i mbështjellë i LG-së del në treg për një shumë marramendëse $ 100,000

foto

Televizioni futuristik i OLED 4K i LG-së po vjen në SH.B.A. me një çmim tërheqës prej 100,000 dollarësh. I prezantuar për herë të parë si një prototip mahnitës në CES 2018 (dhe më pas u shndërrua në një produkt të vërtetë vitin e ardhshëm), seti 65 inç mund të mbështjellë vetë dhe më pas të tërhiqet për t’u zhdukur plotësisht në njësinë e tij të strehimit.

Ai kabinet gjithashtu përmban një sistem të shëndoshë Dolby Atmos që hapet përpara. OLED R ka një mënyrë mesatare midis të qenit plotësisht i shpalosur dhe mbështjellë poshtë. LG e quan këtë Line View dhe ju mund ta përdorni për të shfaqur një orë, foto, kontrolle muzikore etj.

Nga një perspektivë e cilësisë së figurës, OLED R teknikisht është tejkaluar nga modelet më të reja të LG; seritë më tradicionale G1 të prezantuara në fillim të këtij viti mund të bëhen më të ndritshme se çdo prej OLED-ve të mëparshme të kompanisë, duke përfshirë edhe kodrina. Por paneli i OLED R kontrollon akoma të gjitha kutitë që dëshironi nga një TV modern: ka Dolby Vision, lojëra 120Hz 4K, ritëm të rifreskueshëm të rifreskimit, modalitetin e lagështisë automatike etj. Dhe ndërsa unë shpresoja shumë për 100,000 dollarë, të katër portet e saj HDMI janë HDMI 2.1.

Por nëse jeni duke grumbulluar para të këtij lloji për një televizion, ju jeni në të për trukun më shumë se gjithçka tjetër. OLED R vlerësohet për 50,000 shpalosje, të cilat duhet t’ju japin shumë vite për të fryrë mendjen e të gjithëve që vizitojnë cilindo nga pallatet tuaja.

LG thotë se porositë do të hapen për OLED R në gusht, por unë tashmë po shoh një buton “shto në shportë” në dyqanin e kompanisë. Për të pasurit absurdë atje, duhet të jetë një telefonatë e ashpër midis këtij dhe TV 110 inç Samsung të MicroLED.