Twitter ka filluar të testojë etiketat për llogaritë e botsave

foto

Twitter ka filluar të nxjerrë etiketa për llogari të automatizuara (ose llogari bot), njoftoi kompania të enjten. “Shembujt e llogarive të automatizuara që mund të shihni në Twitter përfshijnë bots që ju ndihmojnë të gjeni takime me vaksina dhe sisteme të paralajmërimit të hershëm të fatkeqësive,” tha Twitter në një FAQ. “Kur këto llogari ju bëjnë të ditur se janë të automatizuara, ju merrni një kuptim më të mirë të qëllimit të tyre kur ndërveproni me to.”

Fillimisht, në atë që Twitter po e quan një test, një numër i vogël zhvilluesish do të ftohen që të jenë në gjendje të aplikojnë etiketat në llogaritë e tyre. Për llogaritë në test që kanë aktivizuar etiketat, një etiketë “Automated” do të shfaqet në faqet e profilit dhe në vetë cicërimet për llogaritë. Twitter thotë se të gjithë zhvilluesit do të jenë në gjendje të përdorin etiketat deri në fund të vitit.

Rilindja po fillon pak më vonë se afati i korrikut që ishte premtuar më parë. Twitter po punon gjithashtu në një etiketë për të përkujtuar njerëzit që kanë vdekur. Së fundmi që dëgjuam, ajo etiketë ishte planifikuar të ishte në dispozicion këtë vit.