WhatsApp duket se po punon për reagimet e mesazheve me emoji

foto

Evolucioni i ngadalshëm por i qëndrueshëm i WhatsApp vazhdon me akoma më shumë veçori me sa duket në punë, pasi dëshmitë sugjerojnë se mesazhi ndër-platformë do të fitojë një veçori të reagimit të mesazheve.

Reagimet e mesazheve nuk janë asgjë e re dhe kanë qenë pjesë e shumë platformave të mesazheve nga iMessage në Google Messages, duke e lënë WhatsApp si një nga disa aplikacionet e mesazheve “të mëdha” që të jetë pa funksion. Sipas WABetaInfo, së shpejti mund të jemi në gjendje të shtojmë reagime ndaj mesazheve të dërguara nga miqtë dhe kontaktet tona.

Në terma bazë, reagimet e mesazheve thjesht ju lejojnë të shtoni një grup të tanishëm të përgjigjeve emoji në mesazhet që keni marrë. Në asnjë mënyrë nuk është kjo një veçori vrasëse, por mund të kursejë kohë nëse thjesht jeni dakord për diçka që një kontakt ka thënë ose ndoshta edhe si një sondazh rudimentar në bisedat në grup. Nuk është plotësisht e qartë edhe pse nëse mund të përdorni ndonjë emoji ose – si shumë aplikacione të tjera – vetëm një përzgjedhje e paracaktuar do të jetë e disponueshme.

Pra, për të qenë të qartë, reagimet e mesazheve nuk janë ende në WhatsApp, por veçoria po zhvillohet në mënyrë aktive dhe së shpejti mund të arrijë në iOS, Android dhe desktop sipas WABetaInfo. Duke u futur në versionin Android të aplikacionit, ata kanë zbuluar një mesazh që shfaqet që i bën përdoruesit të përditësohen për të parë një reagim mesazhi.

Aftësia e fundit për të transferuar të gjithë historinë tuaj të bisedave dhe mesazheve nga iOS në Android ka të ngjarë të jetë një marrëveshje shumë më e madhe sesa aftësia për të shtuar reagime në mesazhet hyrëse të WhatsApp. Thënë kështu, kjo është ende një shtesë e bukur që ndoshta duhet të ishte në dispozicion shumë kohë më parë.