Tifozët e Marvel mendojnë se kanë parë Matt Murdock në trailerin e Spider-Man: No Way Home

foto

Tifozët e Marvel mendojnë se Daredevil i Charlie Cox është fshehur në trailerin e parë për Spider-Man: No Way Home.

Pas Mysterio duke zbuluar identitetin e vërtetë të Spider-Man dhe duke e inkuadruar atë për vrasje në fund të Spider-Man: Far From Home, Peter Parker po përballet me një marrje në pyetje nga policia. Gjatë skenës, ne shohim një personazh me një këmishë të bardhë – por nuk ka një vështrim të duhur se kush është figura misterioze.

Duke marrë parasysh që Matt Murdock është një avokat, nuk është një hap i madh të mendosh se Njeriu pa Frikë mund të ketë ardhur për të ndihmuar Spider-Man … dhe kjo është pikërisht ajo që po spekulojnë fansat e Marvel.

“PSE NUK MUND T TREGOJN MURDOCK MATT” shkroi një tifoz, ndërsa një tjetër pyeti “MURDOCK MATT THSHT TH ATA JU”

“Përpiquni të më thoni atyre duarve të Murdock MATT,” shkroi dikush tjetër, i kompletuar me pamjet e ngushta të duarve në fjalë.

“Marvel po ju lutem ju lutem Lëreni avokatin e tij të jetë vrasës mat. P l e a s e. Sillni guximin përsëri,” tha një tifoz tjetër.

“Pra,” Djali me një këmishë të bardhë dhe një kravatë të zezë përplas letrat në një tryezë pranë Pjetrit “është Matt, po?” shkroi një tifoz në Reddit, dhe një tjetër mendon gjithashtu: “Ai tipi me kokën jashtë kornizës në përgjim është Matt Murdoc.” Megjithëse, jo të gjithë pajtohen: “Unë nuk mendoj se është kështu, në skenën e mëparshme ne mund të shohim një person me atë veshje duke hyrë në dhomë, dhe nuk duket si ai.”

Ne ndoshta do të duhet të presim deri më 17 dhjetor për të zbuluar me siguri nëse Matt Murdock po kthehet, por deri atëherë, ne e dimë që Doc Ock i Alfred Molina është padyshim se është kthyer – dhe traileri madje përfshin ngacmime për Sandman, Lizard dhe Green Goblin Me

Ndërsa prisni për Spider-Man 3, shikoni udhëzuesin tonë për Marvel Phase 4 për të parë gjithçka tjetër që MCU ka rezervuar për ne.