WhatsApp po lançon një program publik beta për WhatsApp Desktop!

foto

Pas lëshimit të shumë pajisjeve në versionet beta të WhatsApp për Android dhe iOS, WhatsApp po punon në WhatsApp Web/Desktop në mënyrë që të përmirësojë mbështetjen për shumë pajisje. WhatsApp po lançon gjithashtu një program publik beta në mënyrë që t’i ndihmoni ata duke dhënë reagime.

WhatsApp po lançon një program beta për WhatsApp Desktop, duke i lejuar përdoruesit të testojnë veçori të reja: ju mund të bashkoheni në programin beta thjesht duke instaluar versionin beta, të disponueshëm për Windows dhe macOS.

Kur instaloni WhatsApp për Desktop beta herën e parë, ju jeni zyrtarisht një testues beta dhe do të merrni të gjitha azhurnimet beta automatikisht, kështu që nuk keni nevojë të instaloni manualisht ekzekutuesin çdo herë që ka një azhurnim të ri. Beta më e përditësuar është 2.2133.1 tani.

Duke qenë një testues beta për WhatsApp Desktop, mund të filloni të testoni disa veçori të reja. Kur instaloni këtë strukturë, mund të provoni një përvojë të re gjatë regjistrimit të mesazheve zanore, falë formave të valëve dhe mundësisë për të dëgjuar mesazhin zanor para se ta dërgoni, tashmë në zhvillim në WhatsApp për Android dhe iOS.

WhatsApp për Desktop merr periodikisht përditësime për kanalin beta. Nëse përjetoni disa çështje, duhet t’i raportoni duke dërguar reagime: mund të kontaktoni WhatsApp nga Cilësimet e Desktopit të WhatsApp> Na Kontaktoni. Bashkangjitni çdo pamje të ekranit që mund t’i ndihmojë ata të kuptojnë se çfarë po ndodh dhe dërgoni raportin.

Sigurohuni që të ndiqni WABetaInfo në Twitter për të zbuluar të gjitha ndryshimet e zbatuara në versionet beta!