WhatsApp po punon në redaktues të ikonave të grupit

foto

WhatsApp po lëshon një veçori të re të vogël sot: mundësinë për të krijuar shpejt një ikonë të grupit duke përdorur një redaktues!

Ju mund të krijoni grupe të përkohshme dhe mund të mos keni ide se cilën ikonë të përdorni. Redaktori i ikonave të grupit, i disponueshëm në WhatsApp për iOS, ju lejon të krijoni një ikonë që zgjedh ngjyrën e sfondit, një emoji ose afishe.

Nëse doni të provoni funksionin, duhet të verifikoni nëse është i aktivizuar për llogarinë tuaj WhatsApp. Hapni Informacionet e Grupit dhe prekni ikonën e kamerës për të ndryshuar ikonën e grupit: nëse shihni një opsion të ri të quajtur “Emoji & Sticker”, kjo do të thotë që ju mund të filloni të përdorni veçorinë sot.

Karakteristika është në dispozicion për testuesit beta të iOS sot, dhe do të prezantohet në WhatsApp beta për Android në javët e ardhshme. Nëse nuk e shihni opsionin e quajtur “Emoji & Sticker” kjo do të thotë që llogaria juaj në WhatsApp nuk është ende gati për të marrë funksionin, por do të ketë më shumë aktivizim kur të dalin përditësimet e tjera.