Whatsapp prezanton mënyrën për të dërguar para brenda bisedës

foto

Ndërtimet e fundit të WhatsApp beta për Android 2.21.17 kanë prezantuar një mënyrë të re për të dërguar pagesa duke përdorur WhatsApp. Le të zbulojmë se si funksionon!

WhatsApp po prezanton një shkurtore të re për të dërguar shpejt pagesa. Më parë ju është dashur të hapni fletën e veprimit të bisedës për të dërguar pagesa, në vend të kësaj WhatsApp tani po vendos një buton të dedikuar në shiritin e bisedës:

Ky buton është i disponueshëm për përdoruesit indianë që kanë instaluar versionet e fundit të WhatsApp beta për Android 2.21.17. Njerëzit nga Brazili gjithashtu mund të kenë të drejtë të marrin të njëjtin buton për monedhën e tyre, por nuk ka prova tani. Nëse jeni nga Brazili dhe shihni shkurtoren e bisedës së pagesës, jini të lirë të raportoni!

Butoni është gjithashtu në zhvillim në WhatsApp për iOS, dhe do të jetë i disponueshëm në një azhurnim të ardhshëm.

Sigurohuni që të ndiqni WABetaInfo në Twitter nëse e doni WhatsApp dhe doni të zbuloni lajme dhe ndryshime të zbatuara në versionet beta!