Rocket League Sideswipe është i disponueshëm tani në iOS dhe Android në mbarë botën

foto

Rocket League Sideswipe, loja e re celulare e Psyonix, është zyrtarisht tani në shitje në iOS dhe Android në të gjithë botën. Kjo është një lojë falas 1v1 e bazuar në lojën jashtëzakonisht të suksesshme të futbollit të makinave të kompanisë Rocket League.

Sideswipe u njoftua në fillim të këtij viti dhe filloi të përhapet në një numër të vogël vendesh të Oqeanisë brenda javëve të fundit. Tani, të gjithë në mbarë botën me një pajisje të përputhshme mund të bashkohen në argëtim.

Gjatë gjithë periudhës para-sezonale, do të mund të filloni të praktikoni mekanikën e lojës ndërsa zhbllokoni artikujt e personalizimit.

Rocket League Sideswipe ka mekanikë shumë të ngjashëm me Rocket League për PC dhe konzolla; ju mund të përdorni shtytje për ta bërë makinën tuaj të ecë më shpejt ose të fluturoni në ajër për të goditur topin në portën e kundërshtarit tuaj. Ju mund të shijoni të dyja ndeshjet private me miqtë dhe ndeshjet e renditura konkurruese në internet me lojtarë në mbarë botën.

Do t’ju duhet të krijoni ose të identifikoheni në një llogari Epic Games në mënyrë që të luani ndeshje në internet dhe të fitoni XP shtesë si në Rocket League ashtu edhe në Sideswipe; sa herë që ngriheni në nivel në Sideswipe, ju fitoni një fitore bonus në Rocket League dhe anasjelltas.

Sigurisht, Rocket League Sideswipe përmban një kolonë zanore elektronike nga etiketa muzikore Monstercat. Ju mund të shikoni listën e këngëve në kolonën zanore duke vizituar faqen zyrtare të internetit.

Psyonix premton të ndajë më shumë informacion së shpejti se kur do të përfundojë periudha parasezonale dhe kur do të fillojë sezoni i parë, duke i inkurajuar lojtarët të shkarkojnë lojën dhe të fillojnë të praktikojnë.