A e keni përmirësuar akoma në Windows 11?

foto

Windows 11 ka dalë tashmë prej një muaji, megjithëse duket se disa konsumatorë janë ende të hutuar nga kërkesat e turbullta të sistemit të Microsoft.

Megjithatë, platforma e re sjell disa shtesa interesante. Ne kemi mbështetje për aplikacionin Android (megjithëse për Insajderët tani), një menu të ridizajnuar të fillimit dhe shiritin e detyrave, dhe paraqitje të reja të çastit të dritares. A ju kanë shtyrë këto shtesa të përditësoni Windows 11? Na njoftoni duke bërë sondazhin e mëposhtëm.

Nga njëra anë, ne mund të kuptojmë pse nuk e keni bërë këtë tashmë. Windows 11 ka disa kërkesa konfuze, disi të rrepta të sistemit, që do të thotë se nuk është aq i aksesueshëm sa Windows 10. Përditësimi sjell gjithashtu estetikë të ndryshme, të cilat mund të mos u pëlqejnë disa njerëzve. Pastaj është fakti që performanca e lojërave thuhet se është e dëmtuar në disa raste gjithashtu.

Nga ana tjetër, ne jemi të sigurt se ka shumë njerëz që pëlqejnë rishikimin vizual të sjellë nga Windows 11. Hidhni mbështetjen e sipërpërmendur të aplikacioneve Android, aplikacionet vendase të përmirësuara dhe integrimin më të thellë me shërbimet e Microsoft, dhe ka një sasi të mjaftueshme për të pëlqyer këtu.

Pra, a e keni marrë ende këtë hap? Na jepni përgjigjen tuaj nëpërmjet sondazhit të mësipërm dhe lini një koment nëse keni më shumë në mendje.