Amazon fillon shitjet e hershme të së Premtes së Zezë në pajisjet e veta

foto

Edhe pse e Premtja e Zezë është më shumë se tre javë larg, disa shitës të mëdhenj me pakicë po hyjnë në aksion herët. Midis tyre është Amazon, e cila ka ulur çmimet në pajisjet e veta. Një nga produktet që mund të kurseni për momentin është Kindle, i cili është 40 dollarë zbritje në 50 dollarë. Kindle Kids, ndërkohë, është në shitje për 60 dollarë (zakonisht 110 dollarë).

Amazon ka zbritur gjithashtu disa tableta Fire. Edhe pse shpesh mund ta gjeni për 60 dollarë (një marrëveshje e mirë në vetvete), Fire HD 8 është përgjysmë me 45 dollarë. Si i tillë, tableti aktualisht është më pak i shtrenjtë se Fire 7 prej 50 dollarësh, i cili ka një ekran më të vogël me rezolucion më të ulët. Ndërkohë, Fire HD 8 Plus, i cili ofron karikim me valë dhe 3 GB RAM në vend të 2 GB, aktualisht kushton 55 dollarë. Tableti zakonisht kushton 100 dollarë, por Amazon shpesh e zvogëlon atë në 80 dollarë.

Versionet për fëmijë të tabletave janë gjithashtu në shitje. Fire HD 8 Kids (70 dollarë) është gjysma e çmimit, siç është Fire HD 8 Kids Pro (70 dollarë), që është për fëmijët më të rritur.

Diku tjetër, mund të merrni një Fire TV Stick 4K për 25 dollarë për momentin. Pajisja e transmetimit zakonisht kushton rreth 35 dollarë, por mund të kushtojë deri në 50 dollarë. Sa i përket Echo Glow, drita e natës së Amazon, ju mund të kurseni 10 dollarë, pasi është deri në 20 dollarë. Llamba nuk ka mikrofon ose altoparlant të integruar, por mund të përdorni një pajisje të veçantë Alexa për të zgjedhur ndriçimin dhe ngjyrën.