Apple lançon baterinë $99 MagSafe për iPhone 12

foto

Apple të martën lëshoi ​​një paketë të re baterie prej $99, MagSafe që është krijuar për të punuar me iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max dhe iPhone 12 Mini. Aksesori i ri siguron “karikim të sigurt dhe të besueshëm pa tel” dhe nuk do të ndërhyjë në “kartat e kreditit ose çelësat kryesorë”, thotë kompania në faqen e Apple Store.

Apple thotë se kur paketa e baterisë MagSafe është e lidhur me iPhone 12, ajo mund të karikojë telefonin tuaj me deri në 5 vat energji gjatë lëvizjes dhe deri në 15W të energjisë kur lidhet me një burim energjie 20W ose më të lartë.

Paketa e baterive është bërë nga polikarbonat dhe materiale silikoni dhe është në dispozicion në të bardhë. Apple vëren se mund të përdoret me ose pa një kasë MagSafe.

Apple prezantoi karikimin dhe aksesorët MagSafe si pjesë e përbërjes së saj të iPhone 12 në tetor. MagSafe të kujton tiparin që ka qenë më parë në të gjithë MacBooks, ku kablloja e rrymës automatikisht ngjitet me anë të një magneti dhe del lehtë nëse prekeni në kabllo. Paketa e re e baterive bashkohet me një mori aksesorësh magnetikë MagSafe që futen në pjesën e pasme të iPhone 12, të tilla si kutitë, karikuesit, montimet dhe një portofol.

Shikoni gjithashtu: Ngarkuesit më të mirë MagSafe dhe magnetikë me valë për Apple iPhone 12

Apple thotë se paketa juaj e baterisë iPhone dhe MagSafe mund të karikohet në të njëjtën kohë kur lidhet, por vëren se iPhone mund të karikohet në 80% ose më lart para se paketa të fillojë të ngarkohet.

Paketa e baterive MagSafe kërkon iOS 14.7 ose më vonë, thotë Apple në një dokument mbështetës. Statusi i karikimit mund të shikohet në ekranin kryesor ose në Today View duke shtuar miniaplikacionin e baterive.

Ashtu si me iPhone-et e saj, Apple nuk ndau kapacitetin e paketës së baterive MagSafe. Aksesori është në dispozicion për porosi tani në faqen e internetit të Apple dhe do të jetë në dispozicion javën e ardhshme.