“Batmani” i Robert Pattinson do të jetë një film horror

foto

Filmat e shumëpritur kanë tendencë të gjenerojnë raporte dhe thashetheme skeptike. Edhe më shumë, filmat superhero e marrin atë më shumë se gjithçka. Thjesht shikoni të gjitha thashethemet dhe spekulimet për Spider-Manin e ardhshëm të Marvel: No Way Home pasi njerëzit flasin për Spider-Man të tjerë, Daredevil, dhe më shumë paraqitje që mund të ndodhin. Tani, ne po marrim diçka për The Batman me Robert Pattinson (The Lighthouse). Merrni një kokërr kripë ose dy ose çfarëdo tjetër që keni për të përgatitur veten për diçka që mund ose nuk mund të jetë e vërtetë.

Përdoruesi i Twitter Bluayangel, i cili është bashkë-nikoqir i podkastit të filmit Goat Movies, pretendon se njeh dikë që pa filmin superhero të Robert Pattinson. Fijet e cicërimave (të shikuara më poshtë) japin përshtypjen e supozuar të këtij personi. Për shkak të mungesës së besueshmërisë dhe jo shumë për të konfirmuar këtu, ne nuk duam që dikush të mbajë shumë atë që thuhet, por fija mban disa gjëra interesante, si në thelb se është një lëvizje horror.

Arsyeja e krahasimit të tmerrit për filmin Robert Pattinson është sa i errët dhe i dhunshëm është. Me sa duket, Paul Dano (Okja) është “i çmendur”. Asnjëra prej tyre nuk është shumë surprizë pasi traileri i shfaqur vitin e kaluar tregoi jo vetëm estetikën që synon regjisori Matt Reeves (Let Me In), por sesi toni është më i errët se gjithçka që kemi parë nga ndonjë përshkrim tjetër i veprimit live të Kryqtarit të Kapur. Ajo tregoi Riddler -in e Danos duke ngjitur një trup të vdekur, Batman duke thyer eshtrat e njerëzve dhe kishte një atmosferë që nuk ishte shfaqur që nga trilogjia e Dark Knight.

Nëse ky person me të vërtetë e ka parë Robert Pattinson në veprim si heroi ikonik i DC, atëherë prerja është e gjatë. Tre orë është koha e ekzekutimit të kësaj prerjeje të supozuar që u pa nga shoku i podkastarit. Pavarësisht nëse kjo është e vërtetë apo jo, nuk është e vështirë të besosh këtë deklaratë. Shumica e shkurtimeve të hershme për çdo film janë pothuajse gjithmonë dukshëm më të gjatë, por meqenëse shumica e zhanrit shkon midis dy dhe dy orë e gjysmë, ne mund të presim diçka në atë ballpark.

I preferuari i mikut nuk është njeriu kryesor Robert Pattinson. Në vend të kësaj, me sa duket, Zoe Kravitz (Gënjeshtrat e Mëdha të Vogla) vjedhin shfaqjen.

Zërat e Batman janë pak përçarës. Christian Bale (Vice) është i njohur për faktin se është përçarës për njerëzit, por kushdo që të jetë ky person, nëse e panë Batmanin, i japin një zë të lartë zërit të Robert Pattinson duke thënë se është “i përsosur”.

Përfundimi i filmit është gjoja i çmendur, aq sa ky person dhe pjesa tjetër e auditorit ishin në shok. Gjithashtu lë hapur derën që Robert Pattinson të kthehet në luftimin e krimit në Gotham.

Ne do të duhet të presim dhe të shohim nëse e gjithë kjo është e vërtetë dhe të gjykojmë për veten tonë. Fatmirësisht, nuk kemi më shumë kohë për të pritur. Në Batman luajnë Robert Pattinson, Paul Dano, Jeffery Wright (Westworld), Andy Serkis (Lord of the Rings), Zoe Kravitz, Colin Farrell (The Lobster) dhe John Turturro (The Night Of). Do të shfaqet në kinema më 4 mars 2022.