Çfarë mendoni për menunë Start të Windows 11?

foto

Nuk është sekret: Njerëzit janë të ndarë për menunë Start të Windows 11. Ai bën një numër gjërash për të dalluar veten nga menutë e tjera të Windows Start dhe përpiqet të jetë veçanërisht mikpritës për përdoruesit mesatarë. Këto rregullime kanë shkaktuar fërkime me shumë entuziastë të kompjuterëve të cilët janë mësuar të kenë më shumë opsione dhe funksione në dispozicion të tyre.

Këto janë disa nga arsyet pse disa njerëz e urrejnë menunë Start. Zhvilluesit kanë vënë në dukje këtë zemërim dhe filluan të përshtaten me të, duke premtuar mënyra të pakënaqura të përdoruesve të Windows 11 për të detyruar preferencat e tyre të menysë Start në sistemin e ri operativ. Start11 dhe StartIsBack janë dy nga mjetet në tryezë për ata që duan të rimarrin kontrollin e përvojës së tyre.

Shumë hënë më parë, kur Windows 11 ishte ende relativisht i freskët nga njoftimi i tij fillestar dhe duke zhytur këmbët në ujërat e shikimit të Insider, ne anketuam lexuesit për të parë se kush donte të kthehej menyja Start e Windows 10. Tani që kemi mjete për ta detyruar atë dëshirë, ekziston një pyetje e re: Çfarë mendoni për menunë Start të Windows 11, e cila do të bëhet standardi i ri i Windows më 5 tetor?

Votoni me zemrën tuaj, edhe nëse kjo do të thotë të votoni që thjesht nuk ju intereson në asnjë mënyrë për temën. Në fund të fundit, Windows 11 është më shumë sesa thjesht një menu e re Start … të paktën, për disa njerëz është. Nëse jeni të bindur se menyja Start ose po e bën ose thyen përvojën tuaj në Windows 11, thuajeni kështu!

Dhe nëse lodheni nga muhabetet e vazhdueshme në lidhje me menunë Start, merrni parasysh të lexoni diskutime të tjera në Windows 11, të tilla si sistemi i ri operativ që Microsoft po krijon një portë të konsumatorit për ambiciet e tij afatgjata me qendër në re.