Çfarë vjen në Apple Watch Series 7

foto

Seria Apple Watch 7 u lançua së bashku me serinë iPhone 13 dhe iPad -et e rinj. Shtë interesante që Apple kurrë nuk dha asnjë lloj disponueshmërie për të kaluarën në Apple Watch duke deklaruar se do të mbërrinte në “vjeshtë”, ndërsa të gjithë produktet e tjera të shpallura kishin data të qarta para-porosie. Kjo mund të ketë qenë si rezultat i çështjeve të prodhimit përpara fillimit të saj, megjithëse kur bëhet fjalë për Apple, ne kurrë nuk do të jemi vërtet të sigurt. Tani, përpara se kur pritet të hapen porositë paraprake, ajo që duket të jetë një vështrim i parë i botës reale në serinë Apple Watch 7 është shfaqur në Facebook.

Imazhet e mësipërme u postuan në një grup në Facebook për entuziastët e Apple Watch dhe u vunë re nga MacRumors. Më parë, imazhet e vetme që kemi parë nga Seria Apple Watch 7 kanë qenë në paraqitje të shtypit dhe materiale marketingu. Për më tepër, madje nuk ka pasur një datë të konfirmuar për para-porositë, megjithëse pritet të jenë shumë, shumë shpejt. Imazhet e mësipërme tregojnë pajisjen me një ekran më të madh (edhe pse jo të sheshtë), së bashku me qoshet e rrumbullakosura. Posteri pohoi se ata punojnë me një transportues dhe se ata po testonin orën para se të dilte zyrtarisht në shitje “më vonë këtë vjeshtë”.

Seria Apple Watch 7 premton deri në 18 orë jetëgjatësi të baterisë me një karikim të vetëm dhe ofron karikim 33% më të shpejtë përmes një arkitekture të re të karikimit dhe kabllit Magnetic Fast Charger USB-Type C. Pikat kryesore të tjera të kësaj ore përfshijnë GPS, Bluetooth dhe Wi-Fi me brez të dyfishtë. Ora inteligjente ekzekuton watchOS 8 jashtë kutisë, e cila vjen me një seri të madhe të veçorive të reja të softuerit. Seria Apple Watch 7 fillon me 399 dollarë dhe vjen në një gamë të gjerë përfundimesh. Ato përfshijnë pesë ngjyra të reja për variantin e aluminit, tre ngjyra për variantin e çelikut inox dhe dy ngjyrat e titanit. Së fundi, është i pajtueshëm prapa me grupet më të vjetra të Apple Watch, gjithashtu.