Modelet M1X MacBook Pro thuhet se do të lançohen më vonë këtë muaj

foto

Apple nuk ka përfunduar ende me lansimin e produktit të saj për 2021, dhe sipas informacioneve të fundit, ne duhet të përgatitemi për lançimin e familjes M1X MacBook Pro, i cili pritet të ndodhë më vonë këtë vit.

Gama M1X MacBook Pro kohët e fundit ka hyrë në prodhim masiv, që do të thotë vetëm se Apple mund të vazhdojë me një zbulim së shpejti. Sipas informacioneve nga Mark Gurman në gazetën e tij që u raportua nga MacRumors, gjiganti me bazë në Kaliforni normalisht vazhdon me një lansim në tetor, që ka të ngjarë të thotë që ne do të shohim së shpejti Macet portativ të ridizajnuar të njoftohen.

Sidoqoftë, është e mundur që Apple të mos i lëshojë zyrtarisht modelet M1X MacBook Pro deri në muajin e ardhshëm, për shkak të mungesës së përbërësve, të paktën sipas një parashikimi të mëparshëm Gurman. Pastaj përsëri, duke pasur parasysh se si mungesa ka ndikuar negativisht në shumë kompani të teknologjisë, madje edhe TSMC e raportuar më parë se i kishte dhënë përparësi Apple -it ndaj klientëve të tjerë tregon ashpërsinë e situatës.

Kjo do të shpjegonte gjithashtu pse Apple Watch Series 7 nuk ishte në dispozicion për të para-porositur pothuajse menjëherë pas përfundimit të ngjarjes iPhone 13 dhe pse ai përmban të njëjtin çip S6 si seria Apple Watch e vitit të kaluar 6. Këto modele portative M1X MacBook Pro janë pritet të shihet ridizajnimi i parë që nga viti 2016, përfshirë ngjasimin me iPhone 12 me skaje më të sheshta. Apple gjithashtu pritet të shtojë një përzgjedhje të gjerë të porteve, duke përfshirë rikthimin e MagSafe, shtimin e HDMI dhe një lexues kartash SD UHS-II.

E fundit por sigurisht jo më pak e rëndësishme, chipset M1X që ushqen familjen e re MacBook Pro thuhet se është edhe më i fuqishëm se M1, që ka një CPU 10-core, me opsionin e një GPU 16 ose 32-core. Çmimi i varianteve të ardhshëm 14 inç dhe 16 inç nuk është ende i disponueshëm për ne, por ne do t’i mbajmë sytë dhe veshët hapur për çdo përditësim që do të na dalë dhe do t’ju ​​njoftojmë, kështu që qëndroni të sintonizuar.