Apple vjen me ridizenjime dhe produkte të reja

foto

MacBook Pro-të e reja do të jetë ridizajnimi i parë i madh në MacBook-et më të lartë në vite. Me silikonin Apple të gjeneratës tjetër, një dizajn krejt të ri, hyrje/dalje shtesë dhe një ekran mini-LED, MacBook Pro-të e reja 14-inç dhe 16-inç pritet të jenë shumë të kërkuar, me pritshmëri po aq të larta nga klientët Me

Krahas MacBook Pro-ve të reja, Apple mund të shpallë AirPods të gjeneratës së tretë, që thuhet se do të ketë një dizajn të ri dhe të përditësuar, cilësi të përmirësuar të tingullit dhe do të përdorë veçori të reja në iOS 15, të tilla si Conversation Boost. Më pak të ngjarë, Apple mund të shpallë një iMac më të madh silikoni Apple dhe ndoshta edhe një mini mini të azhurnuar të nivelit të lartë Mac.

MacRumors do të ketë një mbulim të thelluar të ngjarjes së Apple, e cila fillon në orën 10:00 të kohës së Paqësorit, duke përfshirë një blog të drejtpërdrejtë në faqen tonë të internetit dhe cicërimat përmes @MacRumorsLive në Twitter. Për një përmbledhje të plotë të gjithçkaje që presim të shohim, sigurohuni që të shikoni udhëzuesin tonë gjithëpërfshirës.