Çmimi i Google Pixel 6 Pro mund t’i japë Samsung netë pa gjumë

foto

Ka shumë për të pritur këtë javë. Samsung ka një ngjarje të Paketuar të Pjesës 2 të konfirmuar për 20 Tetor. Mund të nisë opsione të reja ngjyrash për palosjet e tij dhe ndoshta bashkëpunime të reja të modës për pajisjet e tij të veshshme.

Ngjarja e Samsung vjen një ditë pas ngjarjes së lansimit të Google për Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro më 19 tetor. Ka shumë zhurmë rreth këtyre pajisjeve. Një rrjedhje tani ka zbuluar çmimin e pritshëm të Google Pixel 6 Pro. Samsung nuk do të jetë i lumtur për këtë.

Para-listimet e Leaked Target janë ndarë në internet. Ata zbulojnë se çmimi i Google Pixel 6 Pro do të jetë 898 dollarë në Shtetet e Bashkuara. Kjo do të thotë që celulari do të jetë më i lirë se Galaxy S21+ dhe Galaxy S21 Ultra.

Kështu Google do të jetë në gjendje të nënçmojë dy nga telefonat më të mirë Samsung në treg. Dikush madje mund të argumentojë se ata janë telefonat inteligjentë Android që do të munden në vitin 2021. Pixel 6 me vlerë 599 dollarë do të nënvlerësojë gjithashtu Galaxy S21.

Telefonat inteligjentë të rinj Pixel do të kenë shumë për të ofruar. Këto aparate do të jenë të parat që do të kenë chipsetin e ri të dizajnuar në brendësi të Google për telefonat inteligjentë. Ne kemi detajuar më parë se si kjo i bën telefonat e rinj Pixel një kërcënim për Samsung.

Kombinojeni atë me një çmim më konkurrues dhe keni një problem për gjigantin korean. Sikur të mos ishte e mjaftueshme, Google gjithashtu do të fshijë avantazhin e Samsung në mbështetjen e softuerit. Do të ofrojë pesë vjet azhurnime të sigurisë për Pixels dhe katër azhurnime të Android OS.

Seria Galaxy S21 tashmë është në rrugëdalje. Ndikimi në shitjet e tij mund të mos jetë i rëndësishëm. Mbetet për t’u parë nëse telefonat e rinj Pixel mund të mbajnë një qiri në serinë Galaxy S22 që pritet vitin e ardhshëm. Ata mund të mbeten një konkurrent i fortë për Galaxy S21 FE që tani pritet të nisë në janar 2022.