“Easteregg” i ri rreth GTA 6 është gjetur në Red Dead Redemtion 2

foto

Një detaj i ri rreth GTA 6 me sa duket është zbuluar në Red Dead Redemption 2 dhe mund të provojë shumë nga thashethemet për të cilat kemi dëgjuar deri tani.

Rockstar Games ka qenë i qetë në lidhje me ekzistencën e zhvillimit të Grand Theft Auto 6, në vend që të vazhdojë të nxisë GTA Online dhe GTA V, të cilat do të transferohen në PS5 dhe Xbox Series.

Sidoqoftë, do të duket sikur Rockstar la një referim për pjesën tjetër në serinë Grand Theft Auto brenda Red Dead Redemption 2, ashtu si GTA V u referua brenda Red Dead origjinal.

Në thelb, siç tregohet nga YouTuber Strange Man, ekziston një letër që lojtarët mund të gjejnë në RDR2 që siguron një të dhënë të Rockstar me Take-Two, me Sam dhe Dan Houser.

Nëse lexoni midis rreshtave për “drejtimin në lindje” është e gjitha një mënyrë shumë metaforike e Danit që i thotë Samit të ngadalësojë me GTA 6 për shkak se sa mirë GTA 5 po ecën financiarisht.

“East” duket se është një referencë për Vice City, vendndodhja e përfolur prej kohësh e titullit të ardhshëm GTA. Por kjo nuk është referimi i vetëm i mundshëm që mund të gjendet. Në letër, vëllezërit mbajnë emrat Rodolfo dhe Blanco. Kjo është një e dhënë e madhe, sepse mund të jetë një referencë për Griselda Blanco – një lord i madh kolumbian i drogës në Miami gjatë viteve 70 dhe 80.