Ftesat për testimin e rrjetit të mbyllur të Elden Ring po dërgohen tani

foto

Me testin e rrjetit të mbyllur të Elden Ring që fillon më vonë këtë javë, fansat kanë pritur me padurim që ftesat të fillojnë të shpërndahen. Sipas disa fansave, duket se sot është ajo ditë e veçantë, që do të thotë se disa do të mund të provojnë Elden Ring shumë shpejt.

Një pjesë e rëndësishme e lëshimeve të mëdha të lojërave video, veçanërisht ato me veçori në internet, është për një, duke parë se si luan dhe dy, sa mirë qëndrojnë serverët e lojës. Këta dy faktorë janë në thelb ato që testi i ardhshëm i rrjetit të mbyllur të Elden Ring po kërkon të ekzaminojë, duke u dhënë fansave një mundësi të hershme për të provuar lojën, ndërkohë që i jep FromSoftware një mundësi për të parë se si po funksionon loja në pjesën e pasme. Lojërat e FromSoftware në pjesën më të madhe kanë ofruar të gjitha një lloj përputhshmërie në internet, me disa që shkojnë deri në pushtimet PvP ose lojërat bashkëpunuese, dhe të tjera janë po aq të kufizuara sa thjesht lënia e shënimeve për lojtarët e tjerë në botën e lojës. Elden Ring me sa duket do të ketë veçori online më të ngjashme me kategorinë e mëparshme.

Të përzgjedhurit për testin e rrjetit të mbyllur të Elden Ring kanë nisur sot të marrin ftesat e tyre. Nibellion në Twitter ndau me mirësjellje se si mund të presin fansat që të duket e-mail, me titullin “Je përzgjedhur!” vjen direkt nga “Elden Ring – Bandai Namco”. Fatkeqësisht, është tepër vonë për t’u regjistruar për testin e rrjetit të mbyllur të Elden Ring, periudha e aplikimit përfundon më 1 nëntor. E-maili do të përmbajë udhëzime specifike të konsolës për mënyrën e aksesit në lojë, e cila ka të ngjarë të kërkojë rimbursimin e një kodi shkarkimi në ose PlayStation Store ose Xbox Games Store.

Ishte vetëm kohët e fundit që fansat në të vërtetë morën një ide se si do të dukej Elden Ring në kuptimin e lojës. Ndërsa ka pasur një pjesë të vogël të trailerave dhe pamjeve të ekranit që nga shpallja e lojës, asnjëri nuk ofroi një pamje solide se çfarë do të donte loja nga momenti në moment për shkak të fokusit në kinematografi. Megjithatë, javën e kaluar, FromSoftware zbuloi të gjitha në një trailer të ri 15-minutësh të lojës për Elden Ring, duke treguar mekanikën e kalimit të lojës, fshehtësinë, magjinë, luftimet me shefat dhe shumë më tepër. Erdhi pikërisht në kohë, pasi ka të ngjarë të ishte mjaft e çuditshme kërcimi në Elden Ring pa parë asnjë pamje më parë.

Për personat që nuk mund të marrin pjesë në testin e rrjetit të mbyllur, mund të jetë zhgënjyese, por sigurisht që nuk është fundi i botës. Titujt e mëparshëm FromSoftware kanë bërë teste të rrjetit të mbyllur dhe asnjë nuk reflektonte plotësisht se çfarë u bënë ato lojëra përfundimtare. Është një mundësi e mirë për ata që janë përzgjedhur, por ajo pak që do të mund të luhet nuk është aspak përfaqësuese e përvojës së përgjithshme. Nëse ka ndonjë gjë, luajtja e tij më shpejt ka të ngjarë të çojë në zhgënjim që Elden Ring nuk është tashmë jashtë, gjë që mund të jetë një ndjenjë më e keqe sesa të mos e provoni në fillim.