Galaxy S23 juaj ka një bateri më të vogël se Galaxy S21

foto

Samsung i ka pajisur këto pajisje me teknologjinë më të fundit. Të dy modelet kanë gjithashtu bateri më të mëdha se paraardhësit e tyre. Sidoqoftë, do të habiteshit të dini se ato kanë bateri më të vogla se sa homologët e tyre nga seria Galaxy S21.

foto

Galaxy S21 ka një bateri 4,000 mAh, ndërsa Galaxy S23 bazë ka një bateri 3,900 mAh. Në vend të qelizës 4,800 mAh që gjendet në Galaxy S21+, Galaxy S23+ ka një bateri 4,700 mAh. Me sa duket, bateritë e celularëve të rinj janë 100 mAh më të vogla se paraardhësit e tyre.

foto

Nuk është për t’u habitur pasi Samsung ka ulur ndjeshëm madhësitë e baterive të këtyre pajisjeve në përsëritjen e vitit të kaluar, i cili në thelb ishte një situatë një hap përpara dhe dy hapa prapa. Këtë vit, Samsung mund të nxjerrë në pah baterinë më të madhe si një nga pikat e shitjes së këtyre dy modeleve. Modeli Galaxy S23 Ultra ka të njëjtën bateri 5000 mAh si modelet e mëparshme.

Sidoqoftë, mos lejoni që kjo t’ju largojë. Hidhni një sy mirë Galaxy S23 vs Galaxy S21 dhe do të shihni se pajisjet më të fundit janë një kërcim brezash mbi paraardhësit e tyre. Ka disa përmirësime të shkëlqyera të lidhura me kamerën dhe dizajni i ri është sigurisht shumë i mrekullueshëm.

Ndoshta vitin e ardhshëm me serinë Galaxy S24 do të shohim bateri që janë të paktën të së njëjtës madhësi si Galaxy S21, nëse jo më të mëdha, megjithëse kjo është sigurisht ajo që do të preferonin fansat e Samsung. Kjo nuk do të thotë që këto aparate të rinj nuk do të jenë në gjendje të ofrojnë ekran më të mirë në kohë. Pajisjet e reja janë shumë më të optimizuara dhe kanë komponentë më efikasë të energjisë. Edhe nëse madhësia e përgjithshme është më e vogël, ka të ngjarë që ato të ofrojnë më shumë jetëgjatësi të baterisë sesa modelet Galaxy S21.