Galaxy Tab S8 shfaqet në Geekbench 5 me Snapdragon 898

foto

Nëse jeni duke kërkuar për tabletët më të mirë Android, seria Galaxy Tab S7 është mënyra më e mirë. Ne e dimë se tregu i tabletave dominohet kryesisht nga Apple, por Samsung ka qenë ngadalë duke e kapur. Samsung është vendosur të zbulojë serinë Galaxy Tab S8 në vitin e ardhshëm dhe tani, më në fund kemi marrë numrin e modelit të pajisjes dhe procesorin që do të përdorë tableti.

Një pajisje e re Samsung me numrin e modelit SM-X808U ka vizituar bazën e të dhënave Geekbench dhe lista na tregon për detajet e procesorit dhe kujtesës. Varianti 5G i Galaxy Tab S8+ do të jetë për tregun amerikan dhe duke vijuar me listën; ne po shikojmë një Snapdragon 898 me një rezultat me një bërthamë prej 1,211 pikë 3,193 pikë në testet me shumë bërthama. Tani, rezultati me një bërthamë është afër asaj që kemi raportuar më parë; rezultati me shumë bërthama nuk është, por ka të ngjarë për shkak të një problemi të optimizimit.

Për sa i përket veçorive të tjera, po shikoni një bërthamë me 3 GHz, tre bërthama me 2.5 GHz dhe katër bërthama me 1.9 GHz. Galaxy Tab S8+ gjithashtu duket se do të vijë me 8 GB RAM dhe do të funksionojë Android 12 jashtë kutisë. Ne ende nuk jemi të sigurt nëse Samsung planifikon të përdorë Android 12L për tabletët e tij të ardhshëm, por do të shohim sapo të ndodhë.

Për vitin e ardhshëm, ne presim që Samsung të lançojë tre modele Galaxy Tab S8. Po shikoni variantin standard, variantin Plus dhe variantin Ultra. Varianti Ultra mund të vijë gjithashtu me një ekran gjigant OLED 14.6 inç. Mund të marrim një kombinim të Exynos 2200 dhe Snapdragon 898.

Për sa i përket disponueshmërisë dhe lëshimit janë një shqetësim, ne nuk jemi të sigurt nëse Samsung do të zbulojë tabletët së bashku me serinë S22 që do të dalë zyrtarisht më 8 shkurt. Megjithatë, ne do t’ju mbajmë të informuar pasi ka më shumë detaje rreth asaj që po punon Samsung.