Google Pay shton dhjetëra banka të reja nga 9 shtete

foto

Marshimi i pandalshëm i Google vazhdon: kompania thjesht nuk do të pushojë derisa çdo institucion financiar në planet të mund të përdorë sistemin e pagesave mobile të Google Pay. Gjatë javëve të fundit ne kemi kataloguar banka shtesë të shtuara në faqet e ndryshme mbështetëse të Google dhe ka pasur një rritje të dukshme në shënimet e reja. Kjo është veçanërisht e vërtetë për Zvicrën, ku më shumë se tetëdhjetë banka shtuan pajtueshmërinë me Google Pay javën e kaluar.

Përveç Zvicrës, Google Pay shtoi pajtueshmërinë me bankat në Australi, Bullgari, Kili, Greqi, Itali, Rumani, Singapor dhe Ukrainë. Për më tepër, përdoruesit e Pay në Singapor tani mund të dërgojnë dhe marrin pagesa për përdoruesit e tjerë, diçka që më parë ishte vetëm një opsion në Shtetet e Bashkuara dhe Indi.