Gran Turismo 7 feston 25 vjetorin me kopje të reja për PS4/PS5

Duke përjashtuar më shumë vonesa, Gran Turismo 7 do të dalë më 4 mars 2022. It’sshtë padyshim shumë herët për të filluar të mendosh për porositë paraprake, por për ata prej jush që jeni të hapur për atë mundësi, ose thjesht dua GT aq sa të jetë në një koleksion të botimit, këtu është më e fundit. Siç u njoftua në Blogun e PlayStation, Gran Turismo 7 do të ketë një Edicion të 25 Vjetorit me një kuti mjaft të lëmuar SteelBook.

Përveç artit të kopertinës (dhe makinave të përfshira në lojë, si Castrol TOM’S Supra), gjëja më interesante në Edition 25th Anniversary është se ajo vjen me dy versione të Gran Turismo 7: një disk fizik PS5 dhe një dixhital Kodi i kuponit PS4.

Kjo mund të duket si diçka pa mend, por është një pamje gjysmë befasuese në sferën e lëshimeve të PlayStation të gjeneratës së tëra. Ka qenë një situatë e çrregullt përreth.

Versioni dixhital i Edicionit të 25-të të Përvjetorit është gjithashtu 90 dollarë dhe vjen me “të drejtën e dyfishtë” të quajtur funnally PS4/PS5.

Vlen të kujtohet: nëse merrni Gran Turismo 7 në PS4 (i cili do të jetë 60 dollarë në nisje) dhe dëshironi të azhurnoni në edicionin PS5 (i cili fillon me 70 dollarë), do të duhet të paguani 10 dollarë.

Sa i përket shpërblimeve dhe makinave të tjera, veçanërisht për njerëzit që duan vetëm lojën dang, “Para-Porosia” “Launch Edition” e GT7 vjen me 100,000 kredite, Toyota Castrol TOM’S Supra, Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth), dhe Porsche 917K Living Legend.