Grand Theft Auto: San Andreas duket edhe më mirë me mods

foto

Me lajmet se publikimi i GTA Remastered Trilogy mund të jetë më vonë se sa pritej, ndërkohë, një modifikues e ka marrë atë në duart e veta për të ri-imagjinuar vizualisht një nga skenat më ikonike të serisë.

E konsideruar nga shumë shqyrtues si një nga lojërat më të mëdha video të bëra ndonjëherë, Grand Theft Auto San Andreas ndjek ish -gangsterin Carl “CJ” Johnson, i cili kthehet në shtëpi pas vdekjes së nënës së tij dhe tërhiqet përsëri në bandën e tij të mëparshme. krimi gjatë përplasjes me autoritetet e korruptuara dhe sindikatat rivale kriminale. Me mbi 27.5 milionë kopje të shitura në mbarë botën që nga viti 2011, ajo ende luhet nga miliona lojtarë deri më sot që kënaqen me historinë tërheqëse të treguar përmes misioneve të ndryshme dhe kërkimeve anësore.

Nga tradhtitë tronditëse të zorrëve deri tek nënplotet që shkatërrojnë zorrët, historia e San Andreas është e mbushur me shumë misione ikonike. Sidoqoftë, një skenë e veçantë, në veçanti, nuk ka lënë mendjen e lojtarëve që kur debutoi në 2004. Fillimisht një shaka e hedhur në fillim të misionit “Drive-Thru”, Carl Johnson vazhdon në një restorant të ushqimit të shpejtë Cluckin ‘Bell me shoku i tij anëtar i bandës Big Smoke, i cili urdhëron një listë dërrmuese të gjatë të artikujve. Por ajo që e bën këtë moment një pjesë kaq domethënëse të lojrave janë memet, paroditë e panumërta, dhe tani, një remaster total vizual që e rrit skenën në epokën e brezit të ardhshëm.

Përdoruesi i Reddit The Leader Leader arriti këtë remaster mbresëlënës duke aplikuar mbi njëqind modalitete, duke përfshirë disa azhurnime grafike, përmirësime të lëkurës së makinave dhe armëve, plus shumë shtesa të tjera të vogla që ndihmojnë në frymëzimin e jetës së re në skenën portreti të San Andreas. Përditësimet tani ndihmojnë skenën të krahasohet me pamjet vizuale të Grand Theft Auto 5 të Rockstar Games.

Hetimi nga afër zbulon se remasteri mahnitës i Grand Theft Auto gjithashtu rrit një sërë pamjesh të vogla, kryesisht vetë mjedisin. Vegjetacionit të sfondit, reve, rrugëve dhe efekteve të tjera të ndryshme u kushtohet vëmendje e madhe në detaje.

Në ballë, CJ dhe familja Grove Street kanë marrë një ndryshim të tërë kozmetik. Janë zhdukur skajet e vështira dhe ngjyrat e pikseluara, më pas përmirësimet e strukturës që shtojnë një thellësi novatore të jetës në shprehjet e tyre. Më në fund, ndriçimi modern e shndërron të gjithë skenën në një distancë të madhe nga ajo që ishte e pranishme në Grand Theft Auto origjinale.