Këtu janë disa raste më të mira të Pixel 6 se ato të Google

foto

Aq sa të mrekullueshëm janë Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro i ri, pjesa e pasme e tyre e lëmuar prej xhami janë jashtëzakonisht të rrëshqitshme, siç përmendi Dan Seifert në rishikimin e tij. Dhe kutitë zyrtare të plastikës së ricikluar të ngrirë të Google nuk janë zgjidhje të shkëlqyera, falë ndjeshmërisë së tyre të lirë dhe përfundimit ende të rrëshqitshëm. Pra, ku ju lë kjo ju, pronarit të ri të telefonit kryesor të Google? Nuk mund ta lini telefonin tuaj të ri të pacenuar lakuriq. Kjo është arsyeja pse ne kemi grumbulluar disa kuti të palëve të treta që i përshtaten dizajnit unik të Pixel, pavarësisht nëse po kërkoni një kasë për veten tuaj ose po i dhuroni një kasë një pronari të ri të Pixel 6. Thjesht kini parasysh se kutitë mund të jenë pa magazinë ose të ngadalta për t’u dërguar, kështu që do t’ju duhet shumë fat dhe durim për të gjetur rastin tuaj ideal këtë sezon festash.