Ky aksesor e kthen Tesla Cybertruck në një kamper pushimi për 50000 dollarë

foto

Biseda rreth Cybertruck -it të ardhshëm të Tesla -s është zvogëluar që nga zbulimi i tij në fund të vitit 2019, por kjo nuk po i ndalon projektuesit të imagjinojnë përdorimet e tij të mundshme.

Kjo përfshin Lance King, CEO i Stream It, një kompani softuerike dhe inteligjence artificiale që tani po lëviz në krijimin e bashkëngjitjeve që mund t’i kthejnë Cybertrucks në një shtëpi të vogël pop-up mbi rrota.

Po, e lexuat mirë. Një kompani teknologjike tani po bën kampe kamionësh, ose “CyberLandrs”.

Prodhimi i Cybertruck -it famëkeq të Tesla -s mund të jetë shtyrë nga 2021 në 2022, por kjo nuk po e ndalon Stream It të “ngrejë gjithçka”, tha King për Insajderin.

King për herë të parë e mendoi idenë kur po para porosiste një Cybertruck dhe kuptoi që asnjë RV ose kampe ekzistuese nuk do të ishte në përputhje me trupin e kamionit futuristik.

Industria RV “nuk ka inovuar në 50 vjet,” tha King. “Ata nuk do të marrin një goditje gjeniale dhe do të krijojnë një RV të re. Dhe unë mendova,” Kush mund ta bëjë këtë? “

“E vetmja kompani që mund të mendoj se mund ta bëjë këtë është kompania ime,” tha King. “Ne kemi zhvilluesit e softuerit; kemi AI; dhe ne jemi vërtet krijues. Ne donim që të ishte një përvojë e ngjashme me Tesla edhe kur ishit në një RV.”

Sipas King, një “nivel i vërtetë Tesla RV” ka nevojë për softuer të fortë që është i aftë për inteligjencë artificiale dhe përditësime vjetore, të ngjashme me automjetet e Tesla.

Pra, drejt fillimit të pandemisë COVID-19, përballë pushimeve të mundshme, King vendosi të vërë ekipin e tij në punë në hartimin e CyberLandr.

Përpara këtij projekti, kompania nuk kishte punuar kurrë në industrinë e RV, megjithëse shumë anëtarë të ekipit kënaqen me tokën, kampe dhe udhëtime me makinë.

King thotë se kjo papërvojë me RV -të është në fakt një “forcë masive”.

“Tesla nuk do të kishte qenë kurrë në gjendje të rishpikte makinën po të ishin në biznesin e makinave,” tha King. “Vetëm të qenit në atë ndryshon fushën tuaj të vizionit. Ne mendojmë se ishte e nevojshme të mos ishim në industrinë e RV për të krijuar një produkt vërtet të ri dhe unik.”