Lenovo Xiaoxin Pro 14 2021 i mundësuar nga AMD dhe Intel del më 28 shtator

foto

Laptopët e serisë Lenovo Xiaoxin do të kenë një azhurnim në fund të këtij muaji, duke filluar me Lenovo Xiaoxin Pro 14 2021. Kompania ka konfirmuar se lansimi është vendosur të bëhet më 28 shtator që do të përmirësojë performancën e kësaj makinerie. Gjithashtu është konfirmuar se pajisja do të strehojë procesorin Intel i5-11320H dhe GPU-ja do të rritet nga Iris Xe Graphics G7 80EU ekzistuese në 96EU, e cila rezulton të jetë një rritje prej 24% sa i përket performancës.

Versioni më i vjetër i Lenovo Xiaoxin Pro 14 paraqiste një procesor i5-11300H me 4 fije me 8 bërthama, një frekuencë Turbo maksimale prej 4.4GHz, dhe Frekuenca Dinamike Grafike Max 1.30 GHz.

Procesori i azhurnuar Core i5-11320H vjen me disa azhurnime që vendosin frekuencën maksimale Turbo në 4.5GHz, së bashku me një frekuencë dinamike grafike prej 1.35GHz, duke rritur kështu aftësitë e performancës së pajisjes.

Jo vetëm performanca, Lenovo gjithashtu e çon përvojën e shikimit në Lenovo Xiaoxin Pro 14 2021 në një nivel krejt të ri me një ekran 14 inç 2.8k 16:10, shkëlqim 400nit të lartë, një rezolutë prej 2880 × 1800, në krye të së cilës është një normë rifreskimi prej 90Hz, dhe zbehje DC. Ekrani gjithashtu merr një certifikatë mbrojtjeje TÜV Rheinland, Certifikim të ulët Blu-ray dhe mbështet Dolby Vision. Në përgjithësi, do të jetë një kënaqësi të përdorni një laptop me një ekran të tillë të cilësisë.