Lojtarët e Halo Infinite duan të çaktivizojnë luajtjen e kryqëzuar pasi Aimbots të shfaqen në Multiplayer

foto

Ka qenë një javë emocionuese për fansat e Halo, pasi prezantimi surprizë i Infinite’s Multiplayer i lejoi të gjithë ta luanin lojën herët. Pavarësisht se Fushata nuk do të nisë deri më 8 dhjetor, Halo Infinite përmban Multiplayer Free-to-Play që arrin nivele të reja për ekskluzivitetin.

Dhe ndërsa ka shumë ankesa në lidhje me përparimin e Halo Infinite dhe kozmetikën e tepërt, loja kryesore është një kënaqësi për t’u luajtur.

Kjo do të thotë, derisa mashtruesit filluan të hyjnë në lobet në internet. Duket se nuk u desh shumë kohë që përdoruesit me qëllim të keq të anashkalonin sigurinë e Infinite dhe të fillonin të mashtrojnë në mblesëri.

Tani, fansat duan një opsion për të çaktivizuar lojërat e kryqëzuara midis versioneve të konsolës së Halo Infinite dhe PC-së.

Natyra fatkeqe e lojërave Free-to-Play është se ato shpesh tërheqin mashtrues në një numër të madh. Ne ende po e shohim këtë me Warzone, pasi lojtarët thjesht mund të krijojnë një llogari të re me lehtësi sa herë që marrin një ndalim.

Dhe ndërsa 343 Industries krenohet me një port të shkëlqyer PC për Halo Infinite, ka një problem që ndoshta nuk e ka marrë parasysh.

Duket se lojtarët keqdashës të Halo po përdorin tashmë aimbots në krijimin e ndeshjeve të Infinite dhe lojtarët e konsolës nuk janë të kënaqur.

Është e vërtetë që shumica dërrmuese e mashtruesve në Halo do të përdorin PC, megjithatë lojtarët e Xbox nuk janë në gjendje të zgjedhin të mos luajnë me lojtarët e PC.

Në një postim të ri popullor në subreddit XboxSeriesX, lojtarët i bëjnë thirrje 343 Industries për t’u dhënë përdoruesve të konsolës opsionin për të çaktivizuar lojërat e kryqëzuara. Dhe tashmë është duke u tërhequr nga komuniteti i lojës.

Do të ishte për të ardhur keq të shihje titullin krejt të ri të penguar nga luajtja e tërthortë me aftësi të kufizuara. Sidoqoftë, 343 Industries mund të ketë probleme më të mëdha për t’u marrë me Halo Infinite për momentin.

Për më tepër, ky shfrytëzim i ri i Halo Infinite Doubleshot i lejon lojtarët të qëllojnë dy herë më shpejt, edhe pa mashtruar!