Google Pixel 6a fillon jetën e tij në Renders

foto

Google Pixel 6 është tashmë një muaj i vjetër, kështu që pse të mos e ndryshoni temën për një minutë dhe të filloni të flisni për Pixel 6a, një telefon vijues që mund të mbërrijë në fillim të vitit të ardhshëm dhe me një pamje të jashtme të ri-stiluar që të përputhet me atë më të lartë- fund vëllezërit e motrat. Renderimet e Pixel 6a janë këtu.

Imazhet e para të paraqitura të këtij Pixel 6a të supozuar u postuan gjatë fundjavës nga @onleaks me ngjyra të lehta dhe të errëta. Pajisja paraqitet si një pamje e ngjashme me Pixel 6, me shiritin e kamerës, pjesën e pasme me shumë ngjyra dhe një ekran të sheshtë përpara me vrima dhe lexues të gjurmëve të gishtërinjve. Nëse e keni parë Pixel 6 ose Pixel 6 Pro, ky dizajn do të dukej si në shtëpi së bashku me njëri-tjetrin.

Ne nuk po marrim specifika jashtë ekranit, i cili thuhet se peshon në 6.2 inç. Pjesa e pasme thuhet gjithashtu se ka një kamerë të dyfishtë të pasme, megjithëse nuk e kemi idenë se çfarë lloj kamerash do të përdorë Google. Ne gjithashtu nuk dimë RAM, procesor apo ndonjë gjë me të vërtetë, thjesht besojmë se do të duken si renderet që po shihni këtu, të cilat ka të ngjarë të jenë nga zinxhiri i furnizimit dhe një prodhues i kasës ose aksesorëve.

Reagimi im fillestar për t’i parë këto nuk është gjë tjetër veçse një goditje e madhe. Google iu desh të ndryshonte stilin për t’iu përshtatur telefonave të tyre aktualë, kështu që dizajni është absolutisht i mirë. Por kjo është në të vërtetë gjithçka që duhet të vazhdojmë, kështu që është e vështirë të kemi një pamje të madhe përtej kësaj. Një ekran 6.2 inç është i mirë, por a është 90 Hz? A ka përdorur Google Tensor edhe në këtë telefon apo jemi kthyer te Qualcomm? A po i kthehemi sërish kamerave të tyre të vjetra, siç e pamë në Pixel 5a? Të gjitha pyetjet për të cilat kemi nevojë për përgjigje.