Google do ofrojë një paketë abonimi Pixel Phone

foto

A jeni gati për një telefon tjetër Pixel? Pas iPhone -ve të Apple dhe pajisjeve Galaxy të Samsung (të palosshme dhe, në fakt, statike), telefonat e brendshëm të Google janë ndoshta familja e tretë më interesante e telefonave inteligjentë.

Ndoshta është për shkak se Google zakonisht është mbështetur në softuer dhe truket e përpunimit sesa në luftëra speciale, si për të ofruar veçori që nuk gjenden diku tjetër (si ndihmësi i tij i telefonit AI) ashtu edhe për të rritur aftësitë e tij të kamerës.

Tani kompania na ka treguar se si duket Pixel 6, dhe pak nga ajo që mund të pritet, por rrjedhjet kanë ofruar edhe disa komente gjatë ditëve të fundit.

Një rrjedhje sugjeron që mund të shfaqet një pako e re abonimesh, e cila do të kombinojë një telefon të ri Pixel – jo domosdoshmërisht flamurin e ri – me një mori shërbimesh abonimi të Google duke përfshirë premiumin e YouTube, Google One dhe Play Pass. E gjithë kjo do të rrokulliset në një pagesë të vetme mujore, edhe pse rrjedhja nuk ofron një çmim.

Do të thotë që Google mund të ofrojë një sërë shërbimesh të gjitha së bashku, të ngjashme me paketën One të Apple – me koston e smartphone -it tuaj të rritur. Le të presim dhe të shohim se si Google e çmon atë.