Merrni Apple AirPods Pro të përditësuar me çmimet e së Premtes së Zezë 2021 në Amazon tani

foto

Nga shumë zbritje të disponueshme për të Premten e Zezë 2021, ofertat për teknologjinë janë disa nga më të lakmuara—dhe kufjet AirPods Pro të Apple janë në krye të listave të shumë blerësve. Nëse keni marrë në konsideratë marrjen e modelit të ri të përmirësuar, por keni qenë të dyshimtë për të paguar çmimin e plotë, Amazon ka një marrëveshje tani që nuk dëshironi ta humbisni.

Merreni blerjet tuaja për pushime me oferta dhe këshilla të ekspertëve të dorëzuara direkt në telefonin tuaj. Regjistrohu për sinjalizime të mesazheve me tekst nga ekipi i gjuetisë së marrëveshjeve në Reviewed.

Amazon po shet modelin më të fundit të AirPods Pro – të cilat përgjithësisht kanë shitur me pakicë midis 200 dhe 230 dollarë për modelet e mëparshme – me kuti karikimi me valë për 189,99 dollarë. Ky version i ri i sythave shton MagSafe, që do të thotë se ju mund t’i mbani kufjet pranë një karikuesi MagSafe dhe ato do të fiksohen fort në vend dhe do të fillojnë të karikohen.

Në testimin tonë, modeli i mëparshëm i AirPods Pro fitoi një vend në listën tonë të kufjeve më të mira me valë, si dhe në renditjen tonë të kufjeve më të mira në përgjithësi, për jetëgjatësinë e tyre të madhe të baterisë, anulimin e jashtëzakonshëm të zhurmës dhe përshtatjen e rehatshme për shumicën e veshëve. Pro-të e lidhura lehtësisht me pajisjet dhe majat e veshit prej silikoni që vijnë me blerjet vijnë në madhësi të shumta për t’iu përshtatur përshtatjes suaj të preferuar. Pro-të e AirPod kanë gjithashtu Anulim aktiv të zhurmës, i cili regjistron zhurmën mjedisore rreth jush dhe e zbut atë automatikisht, duke i bërë ata një shoqërues të shkëlqyeshëm si për udhëtimet ashtu edhe për të punuar nga shtëpia.

Nëse jeni duke kërkuar për një dhuratë festash që do të mahnitë vërtet të dashurit tuaj, Apple AirPods Pro është i vështirë për t’u mposhtur. Por sigurohuni që të blini së shpejti, pasi këto sytha të dashur mund të shiten shpejt.