Dhjetor Lojërat e Xbox me ar me sa duket u zbuluan herët

foto

Siç po bëhet traditë, lista e muajit të ardhshëm të titujve të Games With Gold duket se ka dalë para kohe. Billbill-kun on Dealabs ka zbuluar formacionin e dhjetorit. Ky person zbuloi më parë formacionet e lojërave falas për PlayStation Plus, kështu që ka një historik këtu.

Linjat e Xbox Games With Gold të dhjetorit, sipas rrjedhjes, do të përfshijnë The Escapists 2, Tropico 5 Parafundit Edition, Orcs Must Die! dhe Insanely Twisted Shadow Planet. Orari i plotë mund të shihet më poshtë, siç ndahet nga VGC.

Me vetëm rreth një javë të mbetur në nëntor, Microsoft me sa duket do të bëjë një njoftim zyrtar për titujt e Dhjetorit Games With Gold së shpejti. Ne gjithashtu presim të dëgjojmë për titujt e Game Pass për dhjetorin së shpejti. Deri më tani, ne tashmë e dimë se fushata e Halo Infinite (8 dhjetor) dhe Among Us (14 dhjetor) do të vijnë në Game Pass në dhjetor.

Vazhdo të kontrollosh me GameSpot për më të fundit.

Pavarësisht se cilat do të jenë lojërat në dhjetor, tani është koha e mirë për të marrë titujt e mbetur të Nëntorit Games With Gold përpara se të largohen, duke përfshirë Moving Out, Lego Batman 2 DC Super Heroes dhe më shumë.