Meta po blen krijuesin e aplikacionit të stërvitjes VR ‘Supernatural’

foto

Facebook e bëri të qartë se është duke u fokusuar në metaverse kur e riemërtoi veten si Meta, dhe blerja e tij e fundit është pjesë e kësaj përpjekjeje. Jason Rubin, zëvendëspresidenti i kompanisë i Metaverse Content, ka zbuluar se Meta po blen Within, krijuesin e aplikacionit gjithëpërfshirës të stërvitjes së realitetit virtual Supernatural për kufjet Oculus Quest. Një përfaqësues i Within e përshkroi më parë Supernatural për Engadget si “pjesë Beat Saber, pjesë Dance Dance Revolution, pjesë Hero Guitar me gjithë trupin tuaj.

Në një njoftim të veçantë (nëpërmjet TechCrunch), CEO i Brendshëm, Chris Milk dhe shefja e fitnesit Leanne Pedante thanë se trajnerët, koreografët dhe menaxherët e saj do të vazhdojnë të jenë pjesë e ekipit. Ata do të punojnë në përvojat e fitnesit VR për Supernatural në mënyrë të pavarur nën Reality Labs të Meta. Ndërsa Within do të duhet t’i përgjigjet kompanisë së re mëmë në vijim, deklarata e Milk dhe Pedant thotë se blerja do t’u japë atyre akses në më shumë burime, duke përfshirë më shumë muzikë, më shumë veçori dhe më shumë përvoja sociale.

Në Supernatural, do t’ju duhet të goditni rruzullat me ngjyra që fluturojnë drejt jush nga mjediset e tij të ndryshme VR duke përdorur kontrollorët tuaj. Topat do të thyhen nëse i goditni me forcë të mjaftueshme, por ata do të largohen vetëm nëse nuk e bëni – do të shënoni në fund bazuar në mënyrën se si veproni. Supernatural ka një periudhë prove falas 30-ditore, pas së cilës do t’ju kushtojë 19 dollarë në muaj për akses të vazhdueshëm.