Përditësimi i Galaxy Watch 4 shton fytyrat e orës, gjurmim më të mirë të rrahjeve të zemrës dhe më shumë

foto

Nëse zotëroni një Samsung Galaxy Watch 4 ose një Samsung Galaxy Watch 4 Classic, ne do t’ju rekomandojmë të kontrolloni për një përmirësim të softuerit sa më shpejt që të jetë e mundur, pasi një përditësim i ri mjaft domethënës po shpërndahet tani për pajisjet e veshura.

Siç vë në dukje Samsung (nëpërmjet 9to5Google), softueri i përditësuar sjell me vete një sërë fytyrash të reja ore – duke përfshirë ato me realitet të shtuar dhe aftësi GIF – kështu që do të keni më shumë opsione kur bëhet fjalë për t’i dhënë një pamje të re orës suaj inteligjente.

Ekziston gjithashtu “saktësia e matjes” më e mirë kur bëhet fjalë për monitorimin e rrahjeve të zemrës, gjë që mund ta bëjnë Galaxy Watch 4 dhe Galaxy Watch 4 Classic. Të dhënat që regjistrojnë orët inteligjente tani duhet të jenë më të besueshme se kurrë.

Kemi edhe përmirësime të tjera: veçoria e zbulimit të rënies, e cila mund të paralajmërojë kontaktet tuaja të urgjencës nëse keni një rrëzim, tani vjen me një opsion ndjeshmërie, kështu që ju mund të rregulloni nivelin e lëvizjes që e shkakton atë në të ardhmen.

Përveç kësaj, përmenden përmirësimet e zakonshme të “stabilitetit dhe besueshmërisë së sistemit”. Gjithashtu, tani duhet të jetë më e lehtë të kaloni midis pajisjeve të veshura të Samsung, sepse softueri do të kujtojë konfigurimet dhe cilësimet e faqes së orës tuaj kur kryeni një kopje rezervë.

Patch-i më i fundit i softuerit nuk kushton asgjë për t’u instaluar ose përdorur dhe duhet të shfaqet automatikisht në kyçin tuaj në të ardhmen e afërt. Mund të kontrolloni për një përditësim manualisht edhe përmes faqes së cilësimeve të aplikacionit Galaxy Wearables në smartphone tuaj.