Microsoft Surface Pro 7+ me procesorë Intel Tiger Lake u reduktua në 699,99 dollarë amerikanë me një mbulesë tipi të hedhur brenda

foto

Microsoft ka filluar të shesë Surface Pro 8, por ndan shumë nga të brendshmet e tij me Surface Pro 7+, një pajisje që aktualisht është në dispozicion për 150 dollarë amerikanë me ulje përmes dyqanit të Microsoft dhe shitësve me pakicë si Best Buy. Siç qëndron, dy konfigurime janë të disponueshme, të dyja me 8 GB RAM dhe një SSD 128 GB.

Në fakt, opsionet e vetme të personalizimit janë zgjedhja midis një procesori Core i3-1115G4 dhe një procesori Core i5-1135G7. Ndërsa Best Buy shet edicionin Core i3 për 699,99 dollarë amerikanë dhe versionin Core i5 për 799,99 dollarë amerikanë, Microsoft i ka të dyja për 50 dollarë amerikanë më lirë.

Megjithatë, nuk mund të blini asnjë model pa shtuar një Mbulesë Type, të cilën Microsoft e ka ulur nga 129,99 dollarë në 50 dollarë për paketën e saj. Vlen të përmendet se Microsoft po ofron zbritje për aksesorët nëse blini paketën, të tilla si një kursim prej 36 dollarësh në një stilolaps Surface, duke e çuar atë në 99,99 dollarë.

Sidoqoftë, Microsoft do t’ju lejojë të zgjidhni vetëm një lloj koperti në të zezë. Në përgjithësi, Microsoft vlerëson se paketa kursen 229,99 dollarë nëse zgjidhni modelin Core i5.