Ja se si ka kuptim këllëfi i portofolit lëkure i iPhone 13 Mujjo në një botë MagSafe

foto

Mujjo ka prodhuar kuti iPhone me cilësi të lartë për dhjetë vjet dhe ato kanë qenë një preferuar shumëvjeçare për shumë prej nesh në 9to5Mac. Por me MagSafe në iPhone-ët modernë, a ka kuptim të marrësh një kuti portofol pa magnet? Lexoni për një vështrim më të afërt të këllëfës së portofolit të lëkurës Mujjo iPhone 13 dhe pse ajo ende ofron një përvojë bindëse.

Duke vazhduar traditën e tij të gjatë dhjetëvjeçare, kutitë më të fundit Mujjo iPhone 13 janë cilësore dhe me klas. Nga lëkura me grimca të plota që është e butë nga kutia deri te qepja precize për portofolin e hollë në pjesën e pasme, është krijuar për të qëndruar.

Nëse nuk e keni përdorur më parë një kuti Mujjo, ato janë pothuajse identike të holla si kutitë zyrtare prej lëkure të Apple. Një ndryshim kur bëhet fjalë për ndërtimin e përgjithshëm është se Mujjo përdor lëkurë për butonat anësore dhe të volumit ndërsa Apple përdor metal.

Për sa i përket trashësisë, Mujjo është dukshëm më i hollë kur krahasohet me kutinë prej lëkure të Apple plus portofolin e lëkurës MagSafe.

Mujjo ofron një ndërprerje bujare të portit Lightning, kështu që edhe kabllot e palëve të treta nuk kanë asnjë problem. Ndërkohë, Mujjo përdor një prerje më të madhe rreth çelësit anësor të heshtur të iPhone, duke e bërë më të lehtë ndezjen dhe fikjen sesa me kutinë e Apple.

Mirë, elefanti në dhomë, nuk ka mbështetje MagSafe me Mujjo. Le të flasim fillimisht për përvojën e Apple MagSafe Wallet, më pas të zhyteni në atë që merrni/të hiqni dorë me Mujjo.

Unë kam përdorur këllëfin lëkure të Apple dhe portofolin lëkure MagSafe për rreth një vit. Është mirë të ruash funksionalitetin MagSafe, por kjo do të thotë të heqësh portofolin sa herë që dëshiron të përdorësh MagSafe për diçka tjetër përveç portofolit.

Një tjetër dobësi e portofolit MagSafe të Apple është se ju duhet ta hiqni portofolin nga iPhone sa herë që duhet të hiqni një kartë.

Nga ana tjetër, kutia e portofolit Mujjo iPhone 13 ofron qasje shumë më të lehtë në kartat tuaja duke mbajtur një profil më të hollë. Ndërkohë që nuk keni mbështetje të integruar për MagSafe, nevoja për të hequr kutinë për të përdorur MagSafe nuk është aq e ndryshme nga nevoja për të hequr portofolin MagSafe të Apple.