Modelet mbresëlënëse të WH-1000XM4 të Sony bien në një vlerë të ulët historike prej 248 dollarë

foto

Kufjet pa tela WH-1000XM4 të Sony morën një nga rezultatet më të larta të rishikimit të Engadget, falë cilësisë së tingullit gjithëpërfshirës, ANC të fuqishëm dhe veçorive të tjera. Nëse çmimi prej 350 dollarësh ju ka dhënë pauzë, megjithatë, Amazon tani po i ofron ato për 248 dollarë (102 dollarë ulje) në të zeza, blu dhe argjendi – që përputhen me çmimin më të mirë që kemi parë deri më tani në atë model.

WH-1000XM4 sigurojnë cilësi të shkëlqyeshme të tingullit me bas të fortë, së bashku me ANC që bllokon më shumë zhurmë sesa rivalët në të gjithë kurbën e frekuencës. Ato gjithashtu ofrojnë lidhje me shumë pajisje dhe Speak-to-Chat, e cila automatikisht ndalon audio kur flisni. Një përditësim në fillim të këtij viti solli mbështetje për 360 Reality Audio të Sony që ofron një përvojë të ngjashme me zërin rrethues për Dolby Atmos. Do të merrni rreth 30 orë me një pagesë dhe mund të përfitoni edhe pesë orë nga një karikim i shpejtë 10-minutësh.

Nëse 248 dollarë janë akoma shumë, Amazon ka një marrëveshje edhe më të mirë në modelin buxhetor të Sony WH-CH710N. Ata tani janë në dispozicion për 78 dollarë në të zezë ose blu (57 përqind nga çmimi i zakonshëm 180 dollarë), duke lidhur përsëri marrëveshjen më të mirë që kemi parë në Amazon.

Këto modele nuk ofrojnë të njëjtën cilësi të tingullit dhe nivelin e anulimit të zhurmës si WH-1000XM4, natyrisht. Sidoqoftë, ata bënë listën tonë kryesore të kufjeve për vitin 2021 nën kategorinë “buxheti më i mirë” falë gamës së mirë të audios dhe qartësisë së mirë. Falë teknologjisë së sensorit të dyfishtë të zhurmës, ato gjithashtu ofrojnë fuqi të mjaftueshme bllokuese të zërit për të zvogëluar shpërqendrimet. Karakteristikat e tjera përfshijnë një opsion të tingullit të ambientit, në mënyrë që të mbani shënime mbi atë që po ndodh rreth jush, plus 35 orë jetëgjatësi të baterisë, një veçori të karikimit të shpejtë dhe kontrolle në bord.