Monitori i fundit i Samsung ka një kamera të lëvizshme me mbështetje për Windows Hello

foto

Webcam Monitor S4 i Samsung vjen me të gjithë aksesorët e punës nga shtëpia për të cilët mund të keni nevojë të integrohen. Ka altoparlantë stereo 2W për të dëgjuar kolegët, një kamerë HD në internet që ata t’ju shohin, një mikrofon në mënyrë që ata t’ju dëgjojnë dhe një USB shpërndarës për të zvogëluar sasinë e porteve të nevojshme në një kompjuter portativ ose desktop. Monitori është në dispozicion tani, thotë Samsung, dhe kushton 319.99 dollarë në SHBA.

Ueb-kamera e integruar e monitorit 24 inç, 1080p është e integruar mirë, me një dizajn pop-up që i mban gjërat të duken të rregullta kur nuk jeni në video thirrje. Si një bonus, dizajni dyfishohet si një mbyllës i privatësisë për kamerën në internet për të ndihmuar në parandalimin e shfaqjeve aksidentale (ose me qëllim të keq) në kamera. Nuk është i automatizuar si në shumë telefona. Në vend të kësaj, kamera në internet zbulohet duke “e shtyrë atë poshtë në monitor për ta bërë atë të dalë”, thotë Samsung. Kamera në internet është e certifikuar me Windows Hello, që do të thotë se mund të skanojë fytyrat për të lejuar hyrje të shpejtë në aplikacione, faqe interneti dhe vetë Windows.

Përfundimi i specifikimeve është një stendë e rregullueshme në lartësi, e cila mund të anohet, rrotullohet dhe rrotullohet. Monitori është gjithashtu i pajtueshëm me VESA për ta lënë atë të punojë me krahët e monitorit ose stendat e tjera. Portet përfshijnë HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 dhe shkalla e rifreskimit të tij arrin në 75Hz. Ashtu si në SHBA, Webcam Monitor S4 po lëshohet gjithashtu në Evropë, Korenë e Jugut dhe Azinë Juglindore.