Kindle Paperwhite është më i miri për lexim

foto

Sony mund të ketë qenë kompania e parë e madhe që ka marrë lexuesit e librave elektronikë me ekrane me bojë elektronike në duart e konsumatorëve, Kindle i Amazon që atëherë është bërë lexuesi elektronik de facto i zgjedhur për shumicën e blerësve. Kindle Paperwhite më i ri, brezi i pestë i e-lexuesit kryesor të Amazon, mbetet pajisja më e mirë E Ink që mund të blini nëse gjithçka që ju intereson është leximi.

Kindle Paperwhite 5 dhe Kindle Paperwhite 5 Signature Edition që testova nuk janë një rishikim i plotë i lexuesit popullor, por ato përfshijnë disa veçori të dobishme të huazuara nga Kindle Oasis më i shtrenjtë, si dhe pajisje të tjera me të cilat tani lexuesit elektronikë konkurrojnë. (përfshirë telefonat inteligjentë). Ndryshimi më i dukshëm, megjithatë, është se Amazon nuk do të ofrojë më një model celular të Paperwhite 5, i cili ishte një nga pikat më të mëdha të shitjes së Kindles për vite me radhë. Qasja pa tel në dyqanin e librave elektronikë të Amazon tani është vetëm wifi, dhe ndërsa kjo kufizon ku përdoruesit mund të marrin përmbajtje (mendoni për një destinacion pushimi të largët), nuk është vërtet e vështirë të gjesh akses në wifi këto ditë, kështu që ka kuptim për Amazon më në fund do të largohet nga aksesi i integruar celular. Është e dyshimtë që shumica e përdoruesve madje do ta humbasin atë.