Google i bën një goditje të fortë LG, me reklamën e re të Pixel 6

Seria Pixel 6 e Google po formohet si linja telefonike më emocionuese e Pixel në vite, dhe departamenti i marketingut i kompanisë ishte duke punuar shumë edhe përpara se telefonat të lansoheshin zyrtarisht.

Tani, Google ka publikuar një video të re të Pixel 6 në YouTube për të promovuar flamurët (shihet më lart). Videoja liston 113 arsye pse njerëzit duhet të kalojnë në linjën Pixel “kur prodhuesi i telefonit tuaj të vjetër ndalon së prodhuari telefona”.

Kjo linjë dhe një referencë tjetër (shihet më lart) janë me të vërtetë shenjë për LG-në. Prodhuesi koreano-jugor doli nga biznesi i smartfonëve në fillim të këtij viti.

Është një taktikë mjaft interesante nga ana e Google, ndoshta duke sugjeruar se ku kompania shpreson të bëjë fitime në pjesën e tregut. Në fund të fundit, LG ishte goxha e madhe në Amerikë, por nuk ishte një nga top pesë lojtarët si Evropa dhe Azia. Pra, me sa duket Google shpreson të mbushë vrimën që LG ka lënë pas në SHBA dhe Kanada.

Megjithatë, videoja nuk është një kalë i vogël me një mashtrim, pasi përmend pikat legjitime të shitjes si përvoja e kamerës, rëniet e veçorive, zbulimi i përplasjes me makinë dhe jetëgjatësia e baterisë.