Një rrjedhje e specifikave të Google Pixel 6a liston një surprizë të mirëpritur të kamerës

foto

Zinxhiri i furnizimit për telefonat e serisë Google Pixel 6 është ende në rrëmujë me kërkesën që tejkalon ofertën në masën e disa javëve të pritjes për të rrëmbyer një të tillë, por thashethemet për një anëtar të linjës Pixel 6a të përballueshme janë tashmë këtu.

Dizajni i jashtëm dhe dimensionet e Google Pixel 6a tashmë janë shfaqur në rendere nga zbuluesi i njohur Steve Hemmerstoffer i njohur si @onleaks, dhe tani mund të dëgjojmë për procesorin Pixel 6a dhe detaje të tjera falë një tjetër këshilluesi të besueshëm në versionin kinez të Twitter, të quajtur Weibo .

Telefoni supozohet se do të vijë me një ekran OLED 6.2″ 1080p, një çip Snapdragon 778G me lidhje 5G dhe një sensor 50MP Samsung GN1 për kamerën kryesore. Njoftuesi konfirmon pamjen e jashtme kompakte 152.2 x 71.8 x 8.7 mm.

Shpresojmë që ato dimensione do të nënkuptojnë një kornizë shumë më të hollë se ajo që është aktualisht në Pixel 6, gjë që do të ishte e çuditshme duke pasur parasysh se Pixel 6a do të ishte anëtari i përballueshëm i serisë, ndërsa 6 është një brez i mesëm, por ne do të kemi estetikë ku mundemi. Pjesa e specifikave të kamerës Pixel 6a e zbuluar është gjithashtu mjaft inkurajuese, pasi kjo do të thotë që të tre anëtarët e linjës Pixel 6 do të pajisen me të njëjtin sensor me rezolucionin e lartë.

Së fundmi dëgjuam për kompletin e supozuar të kamerës së pasme Pixel 6a, megjithatë, ai supozohej të përfshinte vetëm dy sensorë Sony 12MP, me vetëm kamerën ultra të gjerë duke u përmirësuar në krahasim me specifikimet e Pixel 5a, në formën e një madhësie më të madhe të pikselit të sensorit. merrni më shumë dritë, kështu që ne do të shohim se informacioni i kujt mban ujë në fund.

Në çdo rast, duke pasur parasysh se publikimi i Pixel 5a ishte në gusht, ka ende shumë kohë dhe ujë për të kaluar nëpër thashethemet pasi data e lëshimit të Pixel 6a po afrohet për të ditur gjithçka rreth tij. Për momentin, këtu është një listë e të gjitha specifikave të përfolura të Pixel 6a: