Njoftimet më të fundit nga PlayStation Showcase i Sony 2021

foto

Sony është kompania e fundit e lojërave video që organizoi një ngjarje të madhe virtuale dhe PlayStation Showcase 2021 e saj nuk zhgënjeu. Ishte një shans për të treguar disa nga lojërat më të mëdha që erdhën në PS5, dhe ndërsa kishte disa mungesa të dukshme- Sony ende nuk po flet shumë për gjeneratën e ardhshme të PlayStation VR- ne ishim në gjendje të kapnim një vështrim të lartë të titujt e parashikuar si God of War: Ragnarok, Spider-Man 2 dhe një xhirim i Star Wars: Knights of the Old Republic. Kishte edhe disa surpriza, si një lojë e re Wolverine.

Sony e hapi shfaqjen me një zbulim për të cilin është përfolur prej kohësh: loja klasike me role e Star Wars, Knights of the Old Republic po merr një xhirim të gjeneratës tjetër. Sidoqoftë, përveç faktit që po vjen në PS5, kjo është gjithçka që dimë tani.

Zhvilluesi i Spider-Man Insomniac kishte shumë lajme për të ndarë. Studioja jo vetëm që po punon për një vazhdim që pritet të dalë në vitin 2023 dhe përmban Venom, por gjithashtu po punon për një titull tjetër superhero me një lojë misterioze Wolverine.

Ka ardhur një kohë e gjatë, por vazhdimi i rindezjes së mirënjohur të God of War tani ka një rimorkio, kështu që ju mund të shihni se çfarë kanë arritur Kratos dhe Atreus.