Porositë për Apple Watch Series 7 fillojnë javën e ardhshme

foto

Dy rrjedhje të ndryshme të dukshme kanë deklaruar se para -porositë për Apple Watch Series 7 do të fillojnë javën e ardhshme dhe se pajisjet e veshshme do të dërgohen javën tjetër.

Jon Prosser, një rrjedhës me një histori të gjatë në produktet e Apple, shkroi në Front Page Tech se “burime të shumta të njohura me lëshimin” kanë thënë se para-porositë do të fillojnë “sa më shpejt javën e ardhshme, me transportin në mes të tetorit.”
Dhe siç u raportua së pari nga AppleTrack, një shpërthim me email për klientët nga marka luksoze Hermès (që prodhon produkte të lidhura me Apple Watch) u bë më specifik: ajo e quajti ditën e parë për të porositur Orë. “Apple Watch Series 7 do të jetë në dispozicion për para -porosi duke filluar nga 8 Tetori 2021,” thuhej në emailin e shkurtër.

Muajin e kaluar, Apple priti një video-transmetim të produktit që zbulonte për herë të parë disa nga modelet e reja të iPhone, iPad dhe Apple Watch të vitit 2021. Ndërsa iPhone dhe iPad u dhanë data të lëshimit, Apple thjesht tha se Ora do të ishte “e disponueshme më vonë këtë vjeshtë”.

Apple ka zbuluar iPhone-et e rinj kryesorë dhe ka përditësuar veshjet e Apple Watch krah për krah në një ngjarje në mes të shtatorit për shumë vite rresht tani, por ishte e pazakontë që kompania të mos e përdorte atë platformë për të shpallur datën e lansimit të njërit prej ato produkte. Në prag të ngjarjes, raporte të ndryshme pohuan se sfidat e zinxhirit të furnizimit mund të ndikojnë në produktet e Apple këtë vit, përfshirë Ora.

Seria Apple Watch 7 ofron një ridizajnim të hollë mbi paraardhësin e tij të menjëhershëm, me një ekran më të madh. Ai gjithashtu përmban një çip më të shpejtë dhe materiale më të qëndrueshme. Në përgjithësi, është një rifreskim modest vjetor i pajisjes, pa veçori të reja të mëdha.

Një raport i kohëve të fundit nga The Wall Street Journal citoi njerëz të njohur me planet e Apple për të pretenduar se ora e vitit të ardhshëm do të marrë veçori të reja të përcjelljes së shëndetit që nuk ishin përfshirë këtë herë.