Pro MacBook Pro 14 “dhe 16” përfshijnë afishe të zeza Apple në kuti

foto

MacBook Pro-të e rinj janë përmirësime të dukshme për shumë arsye: çipat e rinj M1 Pro dhe M1 Max, rikthimi i MagSafe, heqja e Touch Bar-it dhe shumë më tepër. Siç rezulton, Apple ka një kënaqësi tjetër për fansat: ngjitësit e përfshirë me MacBook Pro të ri janë të zeza.

Siç u theksua në çbokimin dhe rishikimin e iJustine të modeleve të reja MacBook Pro 14-inç dhe 16-inç, Apple po përfshin ngjitëse të reja të zeza të Apple këtë gjeneratë. Ngjitëset e zeza të Apple janë të përfshira si me versionet argjendi ashtu edhe me ato gri hapësinore të makinerive.

Apple ka ofruar më parë ngjitëse Apple të zezë dhe gri hapësirë me iMac Pro, Mac Pro dhe MacBook 12 inç. MacBook Pro i gjeneratës së mëparshme, megjithatë, përfshinte ngjitëse Apple në argjend/të bardhë në kuti.

Shqyrtimet e para të përditësimeve të MacBook Pro 14-inç dhe 16-inç janë jashtëzakonisht pozitive. Rishikuesit vlerësuan çipat e rinj M1 Pro dhe M1 Max, shtimin e portave të reja në anët, teknologjinë e re të ekranit dhe shumë më tepër.