PS5 rimbushet sot në Walmart — koha dhe si të merrni tastierën tuaj

foto

Walmart ka konfirmuar se do të mbajë një rimbushje të tretë të paprecedentë të PS5 këtë javë. Mega-shitësi me pakicë mori tashmë porosi të reja të makinës së kërkuar të hënën dhe të martën, por duket se tashmë ka krijuar mjaftueshëm inventar për t’u ulur edhe një herë.

Faqja e listimit të PS5 në faqen e internetit të shitësit me pakicë është përditësuar me një njoftim se një rimbushje e PS5 vetëm në internet do të mbahet sot (5 nëntor) në orën 15.00. ET. Nuk dihet nëse qasja në këtë ulje do të jetë ekskluzivisht për anëtarët e Walmart Plus, por me pajtimtarët Plus që marrin akses të hershëm në ofertat e të Premtes së Zezë të Walmart, ky rezervë mund të përfundojë të jetë një përfitim tjetër për mbajtësit e llogarive premium.

Ky do të jetë rimbushja e tretë e javës e Walmart, por blerësit me shpresë po përgatiten tashmë për një rënie potencialisht katastrofike. Kjo për shkak se dy rezervat e fundit të PS5 të Walmart nuk funksionuan aspak mirë. E para shkaktoi dridhje ekstreme të ekranit dhe e dyta ishte një rrëmujë e çështjeve teknike, me shumë përdorues të paaftë për të kaluar fazën e verifikimit CAPTCHA. Le të shpresojmë që shitësi me pakicë t’i ketë hekurosur këto ngërçe.

Vlen të kujtohet se gjatë një rimbushjeje, Walmart lëshon aksione çdo 10 deri në 15 minuta gjatë gjithë orës. Pra, nëse shfaqet si i shitur pas disa sekondash, rifreskoni faqen dhe kontrolloni përsëri pasi rimbushja ka të ngjarë të zgjasë gjatë gjithë orës. Walmart mund t’ju kërkojë të “shtypni dhe mbani” një buton blerjeje për t’u siguruar që nuk jeni një robot që përpiqet të blejë konzolla – megjithëse kjo fazë e procesit shkaktoi dhimbje koke serioze gjatë rimbushjes së fundit të Walmart PS5.

Është konfirmuar gjithashtu se Walmart do të mbajë një rezervë të Xbox Series X në të njëjtën kohë me rezervën e fundit të PS5. Nuk është e pazakontë që shitësi me pakicë të ofrojë të dyja konzolat e gjeneratës së ardhshme në të njëjtën kohë. Pra, çfarëdo makinerie shumë të kërkuar që dëshironi, sigurohuni që ta mbani të kyçur në Walmart këtë pasdite. Ne në mënyrë të ngjashme nuk e dimë ende nëse do t’ju duhet të jeni anëtar i Walmart Plus për të siguruar një Xbox Series X gjatë kësaj rënieje.

Nëse je i pasuksesshëm gjatë rimbushjes së fundit të Walmart PS5, ose në fund të fundit është mbyllur pas një muri pagesash Walmart Plus, mos e humbni shpresën. Tani që ofertat e së Premtes së Zezë kanë mbërritur, ne presim që shumë shitës me pakicë të përdorin joshjen e një rimbushjeje konsole të gjeneratës tjetër për të tërhequr klientët në faqet e tyre të internetit. Pra, mbajeni qendrën tonë të rimbushjes së PS5 të shënuar dhe ne do të raportojmë çdo përditësim në momentin e dytë që i marrim.

Gjëja e parë që dëshironi të bëni është të krijoni një llogari Walmart.com nëse nuk e keni tashmë një të tillë. Futni adresën tuaj dhe informacionin e kartës së kreditit në mënyrë që në rast se shënoni një tastierë, të mund të kontrolloni shpejt. Ju gjithashtu do të dëshironi të dini faqet e duhura të uljes për PS5 në Walmart. (Do të gjeni lidhjet e mësipërme).

Pasi konsolat të jenë të disponueshme në Walmart, do t’ju duhet të veproni shpejt për të siguruar një tastierë dhe për ta blerë atë. Sidoqoftë, vlen të përmendet se Walmart tenton të lëshojë inventar çdo 10 deri në 15 minuta. Pra, nëse nuk shënoni një tastierë në përpjekjen tuaj të parë, vazhdoni të provoni. Në përgjithësi, rezervat e Walmart kanë zgjatur nga 1 orë deri në 3 orë, kështu që ia vlen të qëndroni dhe të vazhdoni të provoni.

Shumë kanë raportuar se shtimi i PS5 në një listë blerjesh i ka ndihmuar ata të shënojnë një PS5. Për ta bërë këtë, regjistrohuni në llogarinë tuaj Walmart dhe shkoni te faqja e produktit PS5 në Walmart. Klikoni ikonën “Shto në listë” nën imazhin e konsolës. Më pas do t’ju kërkohet të krijoni një emër për listën tuaj të dëshirave.

Herën tjetër që Walmart të rimbush PS5, duhet të jeni në gjendje ta shtoni konsolën në shportën tuaj nëpërmjet listës së dëshirave (në vend që të shkoni në faqen e produktit dhe të prisni që të shfaqet në magazinë). Përsëri, kilometrazhi juaj mund të ndryshojë me këtë taktikë, por ka funksionuar në të kaluarën.