PSA: Fytyra e orës ‘Nike Bounce’ nuk është ekskluzive për Nike Apple Watch Series 7

foto

Dje shënoi datën zyrtare të lëshimit të serisë së re të Apple Watch 7, dhe informacione të vogla vazhdojnë të dalin. Fatkeqësisht, disa njerëz menduan se fytyra e re e orës “Nike Bounce” ishte ekskluzive për orët e reja Nike Apple, të cilat nuk është.

Siç u postua nga Filipe Espósito i 9to5Mac në llogarinë e tij në Twitter, faqja e orës “Nike Bounce” është vërtet e re, por jo ekskluzive për modelet e Serisë 7. Filipe, për shembull, ka modelin Nike Series 4, i cili gjithashtu përmban faqen e orës.

Me të, ju mund të zgjidhni ngjyra të ndryshme dhe dy lloje sfondesh. Edhe pse, ata që blenë një edicion të Nike të Apple Watch Series 7 do të përfitojnë nga korniza më të holla kur përdorin këtë fytyrë.

Si zakonisht, klientët që blejnë botime Nike ose Hèrmes kanë gjithmonë fytyra ekskluzive, por ato nuk janë gjithmonë të disponueshme vetëm për modelet e reja.

Këtë vit, Apple solli një azhurnim të vogël në linjën e Apple Watch me kryesisht një ekran më të madh, aftësi për karikim të shpejtë, më shumë pajisje dhe rezistente ndaj ujit, dhe kjo është ajo.

Parker Ortolani i 9to5Mac shkroi për njërën nga dy faqet e reja ekskluzive të orëve për seritë Apple Watch 7. “Countour” përfiton nga ekrani i ri dhe është shumë i personalizueshëm.