Rockstar shfaq përditësime të reja për GTA Online

foto

GTA Online vazhdon të rritet në popullaritet ndërsa baza e lojtarëve rritet me çdo rënie të përmbajtjes dhe tani, Rockstar Games ka ngacmuar disa përditësime “emocionuese” në tubacion për të mbajtur topin të rrotullohet.

Nuk ka asnjë mbivlerësim mbi suksesin e vazhdueshëm të Grand Theft Auto 5. Pasi ka pastruar më shumë se 150 milion shitje gjatë tetë viteve të fundit, është një nga lojërat me fitimin më të lartë të të gjitha kohërave, në pjesën më të madhe, për shkak të popullaritetit të përbërësit të tij në internet.

GTA Online është lulëzuar në një nga komunitetet më të mëdha të lojërave të lojërave në vitet e fundit, pas një skene të gjerë të luajtjes së roleve.

Ndërsa shumë po shikojnë drejt asaj që do të ndodhë me GTA 6 që ka të ngjarë të afrohet, Rockstar ka akoma shumë për publikimin aktual në fokus.

Nga Heists të rinj tek azhurnimet e gjeneratës tjetër, ne tashmë kemi një ide të mirë për atë që mbetet për të ardhur në 2021. Megjithatë, zhvilluesit tani kanë ngacmuar edhe më shumë rënie të përmbajtjes kryesore gjatë rrugës.

Pas azhurnimit shumë të lavdëruar të Los Santos Tuners, Rockstar duket se ka shumë më tepër në rezervuar për pjesën tjetër të vitit dhe më gjerë.

“Ne kemi planifikuar disa gjëra këtë vit, të cilat mendojmë se do të jenë vërtet argëtuese për komunitetin, në të cilat ata mund të marrin pjesë,” tha Rockstar për GTANet në një intervistë të rrallë.

Ndërsa detajet specifike mbaheshin të fshehura në pjesën më të madhe, krijuesit la të kuptohej për një arnim të veçantë në horizont.

“Aktivitetet e reja” janë në punë për azhurnimin e këtij viti me temën e Halloween, konfirmoi Rockstar. Saktësisht se si mund të duken këto aktivitete, na mbetet vetëm të presim dhe të shohim.

Duke parë mirë në të ardhmen dhe “përtej” vetë 2021, zhvilluesit duket se kanë shumë pak në tubacion duke ecur përpara.

Tifozët mund të presin që më shumë “azhurnime të reja emocionuese” të mbërrijnë në GTA Online gjatë muajve dhe ndoshta viteve që vijnë.

Jashtë rënies specifike të përmbajtjes së Halloween, asnjë afat kohor i saktë nuk u hartua për ndonjë përditësim shtesë.

Tani për tani, ne kemi portin e gjeneratës tjetër për të pritur me padurim pasi GTA Online merr një shtresë të re të bojës më 11 nëntor.