Rrjedhjet e fundit të Galaxy S21 FE tregojnë se telefonit i mungon një gjë e madhe

foto

Duket se çdo javë sjell një rrjedhje të re të Galaxy S21 FE, dhe kjo javë është më e detajuara deri më tani. CoinBRS arriti të marrë në dorë ato që duket se janë rrëshqitje zyrtare të marketingut, si dhe një fletë specifikimesh që detajon komponentët më të rëndësishëm brenda telefonit.

Ndërsa gjithçka duket më mirë se Galaxy S21 i zakonshëm në fillim, mungesa e një kamere të duhur telefoto është paksa befasuese. Duke pasur parasysh shitjet mbresëlënëse të së Premtes së Zezë të Galaxy S21 që tashmë kanë filluar, humbja e kamerës telefoto mund të jetë një problem i madh për blerësit e mundshëm.

Sipas rrjedhjes, Samsung po ndryshon sensorin e kamerës kryesore 12MP në Galaxy S21 FE me një sensor kamere 64MP dhe po heq kamerën e dedikuar telefoto nga fotografia. Krahasues, Galaxy S21 përmban një sensor kryesor 12MP dhe një kamerë telefoto 64MP me zmadhim optik 3x. Kamerat e tjera që do të vini re në pjesën e pasme të Galaxy S21 FE supozohet se janë një aparat fotografik ultra i gjerë si dhe një sensor i dedikuar thellësie.

Është interesante të shohësh Samsung duke u mbështetur në atë kamerë telefoto, por pjesa tjetër e fletës së specifikimeve mund të ndihmojë në shpjegimin e arsyes. Kjo rrjedhje e fundit tregon se Galaxy S21 FE do të ketë të njëjtin Snapdragon 888 ose Exynos 2100 si të gjithë modelet e tjera të Galaxy S21. Çuditërisht, duket se Samsung do të ofrojë një variant me deri në 12 GB RAM; një rritje prej 50% në krahasim me modelin bazë Galaxy S21.

Për më tepër, ekrani 6.4 inç është një përplasje 0.2 inç në krahasim me Galaxy S21 të rregullt dhe ka ende një shpejtësi rifreskimi 120 Hz për të nisur. Bateria po sheh gjithashtu një rritje në madhësi, 500 mAh më shumë se Galaxy S21, me një madhësi totale 4,500 mAh. Kjo është e lidhur me karikimin 15 W, që është e njëjta shpejtësi si Galaxy Z Flip 3.

Siç e kemi parë në rrjedhjet e mëparshme, Galaxy S21 FE duket se do të dërgohet në opsionet e Bardhë, të Zezë, Ulliri dhe Lavendar. Të gjitha variantet e Galaxy S21 FE do të kenë një mbrapa plastike ashtu siç ka Galaxy S21 i zakonshëm.