Samsung tregon prototipin e ekranit Flex In & Out

foto

Në javën e shfaqjes 2021 në maj, Samsung Display ofroi një vështrim shumë të shkurtër të një prototipi të zgjuar të shumëfishtë të smartphone-it në të cilin po punonte. Vetëm një fotografi në fakt. Tani koncepti ka dalë në katin e shfaqjeve në iMiD 2021.

Samsung lëshoi ​​telefonin e parë Fold në vitin 2019, i cili u ofroi përdoruesve një përvojë smartphone dhe mini-tablet në të njëjtën pajisje. Ky aparat u përditësua vitin e ardhshëm, me një menteshë të vetme të përmirësuar, ekran më të mirë kryesor dhe pajisje të brendshme të azhurnuara. Ndërkohë një hyrje e moluskut u shfaq gjithashtu në vitin 2020.

Pasi lançoi gjeneratën e fundit të Z Fold dhe Z Flip në fillim të këtij muaji, Samsung Display po tregon atë që mund të vijë më pas-një koncept me dy varen që “mund të paloset dhe dalë jashtë”.

Sidoqoftë, videoja më poshtë nuk tregon ato dy varet në veprim, përkundrazi duke u përqëndruar në një demonstrim të llojit të funksionalitetit që përdoruesit mund të presin në ekranin e palosur nga OLED 7,2 inç. Tre zonat e veçanta të ekranit natyrisht që mund të përdoren si një ekran i madh kur palosen, ose mund të ndahen në zona për shumë detyra.

Ne nuk marrim një vështrim përreth, por ka një grup me dy kamera në të majtë të ekranit kryesor, butona fizikë në krye të atij paneli dhe një port USB në fund. Në këtë fazë të hershme gjëra të tilla si procesori, RAM dhe ruajtja janë goxha të pakuptimta, dhe as një afat kohor i prodhimit nuk është zbuluar, por na jep një vështrim të parë interesant mbi llojet e gjërave që Samsung pret që ne të bëjmë me gjithë atë xhep- shfaqje miqësore e pasurive të patundshme, dhe shpresojmë se ofron një vrojtim të gjërave që do të vijnë.

Samsung Display tregoi gjithashtu një altoparlant transmetues të mbështjellë me ekran OLED fleksibël 12.4 inç, ku ai ekran shpaloset për të krijuar një zonë të madhe-megjithëse me një lakim të vogël konveks-të shikimit me shtypjen e një butoni në një aplikacion shoqërues. Gjithashtu u prezantua një test qëndrueshmërie për një ekran OLED të palosshëm, ku ekrani mbijetoi 30,000 palosje të përsëritura në temperatura deri në -20 ° C (-4 ° F).